G-Sports

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στον τελικό των κρίκων ο Λευτέρης Πετρούνιας - Τα πρώτα του λόγια

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Γεμάτη από ελληνικές συμμετοχές ήταν η σημερινή επίσημη πρεμιέρα των ολυμπιακών αγώνων, μεταξύ άλλων είχαμε σπουδαία εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια, που πάει στον τελικό των κρίκων.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε με την 6η καλύτερη βαθμολογία και θα αγωνιστεί την Κυριακή (4/8), στις 16:00, όπου θα προσπαθήσει να γίνει πρώτος αθλητής στην Ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων με τρία Ολυμπιακά μετάλλια στους κρίκους.

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Εξαιρετικός ο «Άρχοντας των δαχτυλιδιών» Πετρούνιας - Αγγίζει την πρόκριση

Η πρώτη του ανάρτηση

«Σήμερα ήταν μια μέρα για την οποία μπορώ να πω πολλά, δεν είναι η ώρα τώρα όμως! Θα πω μόνο πως είμαι στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων για 3η φορά στη ζωή μου και φυσικά στις 4 Αυγούστου θα είναι μια διαφορετική μέρα από την σημερινή! Πάμε Ελλάδα!».

«Είμαι καλά ψυχολογικά και σωματικά. Το κάνω για μένα και την οικογένειά μου και φυσικά για τη χώρα μου. Τα παιδιά μου και η ψυχή μου είναι σε προτεραιότητα. Θέλω να το κάνω να το ευχαριστηθώ. Θα είναι πολλά πράγματα διαφορετικά την επόμενη εβδομάδα. Εδώ κάνω προπονήσεις στις 7 και τις 8 το πρωί. Είμαι συνηθισμένος να κάνω το απόγευμα που είναι και οι ώρες του τελικού. Έχω κόψει τις βαριές διπλές προπονήσεις. Την άλλη εβδομάδα θα είναι όλα διαφορετικά. Μένει να το δούμε», είπε ο ίδιος.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας θα αγωνιστεί στον τελικό της Κυριακής 4/8. Ο τελικός θα αρχίσει στις 16:00 με στόχο να γίνει ο πρώτος στην ιστορία των κρίκων με τρία Ολυμπιακά μετάλλια.

Μιλλούση: Η τρυφερή αγκαλιά στο αεροδρόμιο με τον Πετρούνια πριν αναχωρήσει για τους Ολυμπιακούς

Πετρούνιας & Μιλλούση: Οι κόρες τους πήραν τα πρώτα τους μετάλλια-O νονός Χρήστος Μάστορας ήταν εκεί

Σοφία & Λένια Πετρούνια: Πήραν τα πρώτα τους μετάλλια και ο νονός Χρήστος Μάστορας ήταν εκεί!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved