Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Moellhausen αξίζει όλα τα μετάλλια! Αγωνίστηκε παρά τους πόνους από τον καρκίνο
G-Sports

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Moellhausen αξίζει όλα τα μετάλλια! Αγωνίστηκε παρά τους πόνους από τον καρκίνο

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πρόσφατα η ξιφομάχος Nathalie Moellhausen ανακάλυψε έναν όγκο στη σπονδυλική της στήλη, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο όμως παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί, αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η γεννημένη στο Μιλάνο με βραζιλιάνικη υπηκοότητα αθλήτρια πήρε εξιτήριο λίγο νωρίτερα, προκειμένου να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

nathaliemoellhausen_1675116951_3027422868757757966_18758288.jpg

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο, ένιωσε αδιαθεσία ακριβώς την ώρα που αντιμετώπιζε την Ruien Xiao, για τους «32» του eppe γυναικών. Μάλιστα, στην κάμερα που κάλυπτε τηλεοπτικά τον αγώνα φάνηκε ξεκάθαρα πως έτρεμαν τα πόδια της.

Εκείνη τη στιγμή, σταμάτησε αλλά έπειτα από λίγα λεπτά παύσης, επέστρεψε στην πίστα. Αν και δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει τη νίκη (έχασε με σκορ 11-15), η υπεράνθρωπη προσπάθειά της την ανέδειξε νικήτρια στις καρδιές του κόσμου και όσων παλεύουν με τον καρκίνο.

Η Nathalie Moellhaousen, όπως αναφέρει το marieclaire κατέρρευσε και κλαίγοντας, ζήτησε ιατρική βοήθεια και αμέσως βοηθήθηκε.

Μετά την εμφάνισή της, εισήχθη στο νοσοκομείο, πλέον ακολουθεί θεραπεία ενώ σήμερα υποβάλλεται σε χειρουργείο στη σπονδυλική στήλη

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ομάδα της Nathalie, ανήρτησε ένα μήνυμα λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα.

Σε αυτό αναφερόταν πως έναντι σε όλα τα στατιστικά και τις προβλέψεις η Nathalie θα υπερασπιστεί το άθλημά της, όπως ονειρευόταν.

«Παρά την πρόσφατη σιωπή της, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της σε όλη της την ομάδα, τους οργανισμούς, τους συναθλητές και τους υποστηρικτές της, ενώ στέλνει μήνυμα δύναμης σε όλους τους νεαρούς αθλητές που θα τη συντροφεύουν στο ταξίδι της».

«Η Nathalie αφιέρωσε την καρδιά και το σώμα της στην εξάσκηση της πειθαρχίας, με σκοπό να εξερευνήσει και να μοιραστεί τη μυστήρια ομορφιά της ξιφομαχίας, εμπνέοντας με το ταξίδι της πίσω από τη μάσκα.

Εμείς, η οικογένεια, οι φίλοι και η ομάδα της είμαστε μάρτυρες της δύναμης και της αποφασιστικότητας που δείχνει. Είναι η σειρά μας να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και την τιμή που δείχνετε στην πορεία της», συνέχιζε η ανακοίνωση.

«Είμαι στην υπηρεσία των ονείρων μου», αναφερόταν στο κλείσιμο της ανάρτησης.

https://www.instagram.com/p/C95qVEkMMhl/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved