Ολυμπιακοί Αγώνες - Τατιάνα Μπλάτνικ για την Δώρα Γκουντούρα: Έλαμψες με όλη σου τη δύναμη
G-Sports

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τατιάνα Μπλάτνικ για την Δώρα Γκουντούρα: Έλαμψες με όλη σου τη δύναμη

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Δώρα Γκουντούρα, η αθλήτρια της ξιφασκίας επιστρέφει στην Ελλάδα καταφέρνοντας να μπει στην οκτάδα, αλλά με βαρύ το αίσθημα της αδικίας για τον αποκλεισμό της.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram υποστήριξε την Ελληνίδα ξιφομάχο Δώρα Γκουντούρα που βρέθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Χθες έλαμψες, με όλη σου τη δύναμη, με όσα δήλωσες… Πιο δυνατή από κάθε λέξη», έγραψε η ιδρύτρια του Breathe Hellas για την αθλήτρια.

jpg-(6).jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η Γκουντούρα δήλωσε λίγο μετά τον αποκλεισμό της: «Δεν ήταν όλα στο χέρι μου και είναι κάτι σύνηθες σε αθλήματα όπως τα δικά μας που έχουν να κάνουν με διαιτησία και κριτές. Δεν μπορώ να αλλάξω το αποτέλεσμα. Παίρνω όλη αυτή την εμπειρία και προσπαθώ να δω πώς θα την εκμεταλλευτώ υπέρ μου για να είμαι πιο δυνατή την επόμενη φορά».

jpg-(7).jpg

Όσο για το αν νιώθει αδικημένη είπε: «Ναι, γιατί είμαι σίγουρη. Όταν είδα κάποια χτυπήματα είναι υπέρ μου, αλλά μπορώ να κατανοήσω, κάνοντας αυτό το άθλημα 15 χρόνια, ότι στη θέση που είμαι σήμερα εγώ θα είναι αύριο μία άλλη αθλήτρια. Είναι κάτι που συμβαίνει συνέχεια. Υπάρχει μεγάλος Έλληνας αθλητής που δεν έχει αδικηθεί ποτέ στη ζωή του; Δεν γίνεται».

Η ανάρτηση της Τατιάνας Μπλάτνικ

Tatiana-Blatnik-6.jpg

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Απόστολος Χρήστου έχασε το μετάλλιο για 2 εκατοστά του δευτερολέπτου

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκλείστηκε η αήττητη απ'το 2019 παίκτρια τζούντο & ξέσπασε σε λυγμούς & κραυγές

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 - Απόστολος Χρήστου: Η ηλικία, η αγάπη για το κολύμπι και οι δυσκολίες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved