G-Sports

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ακραία καιρικά φαινόμενα στο Παρίσι - Ακατάλληλα τα νερά του Σηκουάνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για τους διοργανωτές φέτος στο Παρίσι. Μετά τη βροχή που ταλαιπώρησε θεατές και αθλητές στην τελετή έναρξης, νέα πρόκληση αποτελούν τα εναλλασσόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα που ταλαιπωρούν αθλητές, θεατές και κατοίκους στην γαλλική πρωτεύουσα.

Η απότομη άνοδος της θερμοκρασίας επηρεάζει τους επισκέπτες αλλά και τους κατοίκους. Η γαλλική μετεωρολογική υπηρεσία εξέδωσε σύσταση για περιορισμό των εξόδων τις πιο ζεστές ώρες της ημέρας και για συνεχή ενυδάτωση.

Την ίδια στιγμή, καταιγίδες αναμένεται να πλήξουν το Παρίσι τις επόμενες ώρες με σημαντικές βροχοπτώσεις και με πιθανή χαλαζόπτωση. Κατά τόπους αναμένονται ριπές ανέμου από 60 έως 80km/h, ενώ τοπικά προβλέπονται ριπές ανέμου άνω των 100km/h.

Νωρίτερα, αναβλήθηκε το τρίαθλο ανδρών, που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει σήμερα το πρωί λόγω της ποιότητας του νερού στον Σηκουάνα από τις βροχοπτώσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου. Επίσης οι δύο προπονήσεις «εξοικείωσης» στον Σηκουάνα που είχαν προγραμματιστεί για την Κυριακή και την Δευτέρα, ακυρώθηκαν.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στο νοσοκομείο ο Νικ Καλάθης

Παράλληλα οι ειδικοί εκτός από την ακραία ζέστη προειδοποιούν και για τις περιβαλλοντικές συνθήκες που επηρεάζουν τους αθλητές.

Εάν η ποιότητα του Σηκουάνα παραμείνει ανεπαρκής, θα δοθεί νέα αναβολή για την Παρασκευή, άλλη μια «ημέρα έκτακτης ανάγκης», διευκρινίζουν οι διοργανωτές.

Εκτός από τους αθλητές του τριάθλου που η ομοσπονδία τους είναι έξαλλη με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με το Σηκουάνα, ήταν πεπεισμένοι ότι ήταν ριψοκίνδυνη απόφαση να βουτήξουν στα νερά του Σηκουάνα.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Απόστολος Χρήστου έχασε το μετάλλιο για 2 εκατοστά του δευτερολέπτου

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκλείστηκε η αήττητη απ'το 2019 παίκτρια τζούντο & ξέσπασε σε λυγμούς & κραυγές

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 - Απόστολος Χρήστου: Η ηλικία, η αγάπη για το κολύμπι και οι δυσκολίες

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved