Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 - Στέφανος Ντούσκος: «Ελπίζω στα ημιτελικά να μην έχω πρόβλημα και...»
G-Sports

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 - Στέφανος Ντούσκος: «Ελπίζω στα ημιτελικά να μην έχω πρόβλημα και...»

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Στέφανος Ντούσκος έχει βάλει πλώρη για τον τελικό. Πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του σκιφ ανδρών ως τρίτος στην σειρά του.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο Τόκιο μίλησε για τους στόχους του στην ΕΡΤ.

Για την πρόκριση στα ημιτελικά: «Η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετή ζέστη σήμερα. Σίγουρα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο, οι συνθήκες δεν μας βοηθούν όταν είναι τόσο κάλμα.

Σήμερα, έκανα καλή κούρσα μπορώ να πω, απλά από τα 1000μ μέχρι τα 1500 είχα κάποιο κυματισμό από τα καταμαράν, ο οποίος αυξομείωνε λίγο τη δύναμήμου και έχασα τον ρυθμό. Γι' αυτό ο Κροάτης από την άλλη διαδρομή πέρασε. Ο Ολλανδός ξέρω ότι είναι πολύ δυνατός. Ελπίζω στα ημιτελικά να μην έχω πρόβλημα και να πάνε όλα καλά», είπε αρχικά ο Στέφανος Ντούσκος.

Στέφανος Ντούσκος: Ποιος είναι ο κούκλος χρυσός Ολυμπιονίκης - Η σχέση με γνωστή αθλήτρια

douskos.jpg

Και συνέχισε: «Ένιωθα καλά, ένιωθα εντάξει. Η κάθε κούρσα είναι διαφορετική, ελπίζω ότι τα ημιτελικά ο οργανισμός μου θα μπορέσει να δώσει ακόμα περισσότερο. Θα είναι σαν τον τελικό, οπότε εκεί πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι πολύ καλά και να ανταπεξέλθω σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Δεν με ενδιαφέρει το χρώμα του μεταλλίου, ένα μετάλλιο είναι ένα μετάλλιο. Πάμε βήμα βήμα, όλα στον αθλητισμό είναι απρόβλεπτα. Σήμερα μπορεί να είσαι εσύ, αύριο να είναι κάποιος άλλος. Ελπίζω το σώμα μου να ανταποκριθεί. Να περάσω στην επόμενη φάση και στον τελικό όλα μπορούν να συμβούν».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Σκληρός ο αποκλεισμός για τη Μαρία Σάκκαρη - Δεν τα κατάφερε η τενίστρια

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Απόστολος Χρήστου έχασε το μετάλλιο για 2 εκατοστά του δευτερολέπτου

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στο νοσοκομείο ο Νικ Καλάθης

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved