G-Sports

Παρίσι-Τελετή λήξης: Το «Ρεκόρ» μετά το φιάσκο της έναρξης, ο Τομ Κρουζ και το «τέλος» του Σηκουάνα

Όπως φαίνεται οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 θα μείνουν στην ιστορία για πολλούς λόγους. Η τελετή έναρξης άφησε γλυκόπικρη γεύση στους θεατές ενώ τα προβλήματα φαίνεται να μην έχουν τέλος και στη διάρκεια των αγώνων.

Οι διοργανωτές φαίνεται πως επιθυμούν να αντιστρέψουν το κακό κλίμα και να τα δώσουν όλα για όλα στην τελετή λήξης που θα γίνει στο ολυμπιακό στάδιο Σταντ ντε Φρανς στις 11/8.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024-Κροατία–Ελλάδα: Η εν ψυχρώ γροθιά στον Αργυρόπουλo, η ειρωνεία και η αποβολή

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Harris Interactive, τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων την Κυριακή, οι Γάλλοι τη βρήκαν «επιτυχημένη». Το 44% των Γάλλων θεώρησε την τελετή στον Σηκουάνα «πολύ» επιτυχημένη και το 42% «αρκετά επιτυχημένη».

Η Le Parisien, επικαλούμενη την L’Équipe, πριν από περίπου ένα μήνα σε μια περιοχή μία ώρα μακριά από το Παρίσι είχαν αρχίσει οι πρόβες για την Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Θέλω να γιορτάσω αυτό το εύθραυστο μνημείο που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Στην πραγματικότητα, εξαφανίστηκαν στην αρχαιότητα πριν αναβιώσουν. Φανταστήκαμε μια παράσταση στην οποία οι Αγώνες έχουν εξαφανιστεί ξανά…» εξήγησε ο σκηνοθέτης Τομάς Ζολί στην L’Équipe.

Μια δυστοπική παράσταση, λοιπόν, στην οποία οι θεατές θα βυθιστούν σε έναν κόσμο όπου έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων θα έχει τον τίτλο «Ρεκόρ» και με στόχο να επιβεβαιωθεί ο τίτλος της θα εγκαταλειφθεί μια για πάντα το σενάριο να γίνει και αυτή στον Σηκουάνα.

Τελετή λήξης με χολιγουντιανό αέρα

Ο Τομ Κρουζ θα λάβει μέρος με τον δικό του τρόπο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

https://www.tiktok.com/@tmz/video/7398283467550772523

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο Χολιγουντιανός σταρ θα βοηθήσει στην παράδοση της Ολυμπιακής σημαίας στην επόμενη διοργανώτρια πόλη, το Λος Άντζελες που θα έχει αναλάβει την Ολυμπιάδα του 2028.

Ολυμπιακοί 2024: Στον τελικό ο Εμμανουήλ Καραλής - «Ξέρω ότι μπορώ να κάνω κάτι πολύ καλό!»

Ολυμπιακοί - Γκολομέεβ: «Σκέφτομαι να σταματήσω για να βοηθήσω οικονομικά την οικογένειά μου»

Ολυμπιακοί 2024-Εμμανουήλ Καραλής: Η ηλικία, η καταγωγή, οι διακρίσεις & η δίδυμη αδερφή του

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved