H καλλονή αθλήτρια που έδιωξαν άρον άρον από το Ολυμπιακό Χωριό-Κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά
G-Sports

H καλλονή αθλήτρια που έδιωξαν άρον άρον από το Ολυμπιακό Χωριό-Κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια Λουάνα Αλόνσο από την Παραγουάη, έχει τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα, φέτος.

Στο Παρίσι, πολλοί είναι εκείνοι που ασχολούνται μαζί της όμως η ίδια κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά και η παραμονή της στο Ολυμπιακό Χωριό αποτελεί πια παρελθόν.

Η 20χρονη αθλήτρια, μετά το τέλος της συμμετοχής της, δήλωσε πως αποσύρεται πρόωρα από την ενεργό δράση, χωρίς να διευκρινήσει τους λόγους, την στιγμή που δημοσιεύματα από τη πατρίδα της κάνουν λόγο για προτάσεις για μόντελινγκ. Και δεν μας φαίνεται απίθανο καθώς είναι άκρως εντυπωσιακή, μια καλλονή.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Θετική σε απαγορευμένη ουσία Ελληνίδα αθλήτρια μετά από έλεγχο ντόπινγκ

«Είναι επίσημο τώρα! Παίρνω σύνταξη από το κολύμπι, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη στήριξη! Συγγνώμη Παραγουάη!» έγραψε μεταξύ άλλων, στο Instagram.

luanalonsom_1634595894_2687507612521617739_1934148525.jpg

Η Λουάνα Αλόνσο είχε αποφασίσει να μείνει μέχρι την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, παρόλο που δεν προκρίθηκε, για να ζήσει ολόκληρη την εμπειρία για τελευταία φορά, ωστόσο απομακρύνθηκε από το Ολυμπιακό Χωριό, χωρίς να γίνει ξεκάθαρο μέχρι αυτή την ώρα ποιο είναι το παράπτωμά της.

Δημοσιεύματα στην χώρα της, αναφέρουν πως η τιμωρία της έχει να κάνει με το ότι προτίμησε να πάει στην Disneyland για να διασκεδάσει, αντί να στηρίξει τις αθλήτριες της αποστολής της πατρίδας της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως έπραξαν όλα τα άλλα μέλη.

Την Κυριακή 4 Αυγούστου, η γενική διευθύντρια της Ολυμπιακής Επιτροπής της Παραγουάης, Λαρίσα Σέρερ, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι η παρουσία της κολυμβήτριας, Λουάνα Αλόνσο, έχει αρνητική επίδραση πάνω στους συμπατριώτες της.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Συγκλονίζει ο χρυσός Νόα Λάιλς: «Έχω άσθμα, δυσλεξία, άγχος και κατάθλιψη»

Ολυμπιακοί Αγώνες - Καραλής: Η ανάρτηση πριν τον μεγάλο τελικό- Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024-Αριάδνη Αδαμοπούλου: Η ηλικία, το ύψος και όσα θες να ξέρεις για την αθλήτρια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved