Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αθλήτρια προσβλήθηκε από το βακτήριο E. coli, λόγω μόλυνσης του Σηκουάνα
G-Sports

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αθλήτρια προσβλήθηκε από το βακτήριο E. coli, λόγω μόλυνσης του Σηκουάνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η μεικτή ομάδα τριάθλου του Βελγίου απέσυρε τη συμμετοχή της από τον αγώνα της Δευτέρας, επειδή μία από τις αθλήτριές της, η οποία αγωνίστηκε στο τρίαθλο γυναικών στον Σηκουάνα την περασμένη εβδομάδα, είναι άρρωστη.

Η 35χρονη τριαθλήτρια, Κλερ Μισέλ, τερμάτισε 38η στο ατομικό τρίαθλο γυναικών, την Τετάρτη. Οι Βέλγοι δήλωσαν ότι επισκέφθηκε μια ιατρική κλινική στο χωριό των αθλητών την Κυριακή και επέστρεψε στο δωμάτιό της αργότερα. Δεν συνέδεσαν άμεσα την ασθένειά της με τη διοργάνωση, η οποία πραγματοποιήθηκε παρά την ακύρωση πολλών προπονήσεων και την αναβολή του αγωνίσματος των ανδρών λόγω της ρύπανσης του ποταμού Σηκουάνα.

Σε ανακοίνωσή της την Κυριακή, η Ολυμπιακή Επιτροπή του Βελγίου δήλωσε ότι η ίδια και το Βελγικό Τρίαθλο «ελπίζουν ότι θα αντλήσουν διδάγματα για τους επόμενους αγώνες τριάθλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

H καλλονή αθλήτρια που έδιωξαν άρον άρον από το Ολυμπιακό Χωριό-Κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Σκεφτόμαστε εδώ την εγγύηση των ημερών προπόνησης, των ημερών του αγώνα και της μορφής του αγώνα, οι οποίες πρέπει να αποσαφηνιστούν εκ των προτέρων και να διασφαλίσουν ότι δεν υπάρχει καμία αβεβαιότητα για τους αθλητές, το περιβάλλον τους και τους υποστηρικτές», συνεχίζει η ανακοίνωση.


Οι αξιωματούχοι του World Triathlon και του Παρίσι 2024 ακύρωσαν τις προπονήσεις στο ποτάμι επειδή οι μετρήσεις του E. coli ήταν πολύ υψηλές για τα πρότυπα του World Triathlon.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Συγκλονίζει ο χρυσός Νόα Λάιλς: «Έχω άσθμα, δυσλεξία, άγχος και κατάθλιψη»

Ολυμπιακοί Αγώνες - Καραλής: Η ανάρτηση πριν τον μεγάλο τελικό- Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024-Αριάδνη Αδαμοπούλου: Η ηλικία, το ύψος και όσα θες να ξέρεις για την αθλήτρια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved