G-Sports

Ολυμπιακοί Αγώνες - Καραλής: «Πρώτη φορά κλαίω από δάκρυα χαράς, ξέσπασα σε λυγμούς»

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πραγματοποιώντας μια εκπληκτική εμφάνιση, ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μεγάλες στιγμές έζησε χθες ο ελληνικός στίβος χάρη στον μοναδικό Εμμανουήλ Καραλή και το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με άλμα στα 5,90 μέτρα.

Ένας από τους πιο φορμαρισμένους επικοντιστές στον πλανήτη, ο Manolo κατάφερε να πετύχει στη σημαντικότερη ημέρα της αθλητικής του ζωής το καλύτερο δυνατό και με άλμα στα 5,90 μ. να ανέβει για πρώτη φορά στο βάθρο των νικητών στη διοργάνωση.

Ο Manolo μίλησε στο MEGA και στον Δήμο Μπουλούκο για την επιτυχία του.

«Δεν το έχω πιστέψει, είμαι και πάρα πολύ κουρασμένος γιατί έχω μιλήσει και σε πολλά media, κουράστηκα περισσότερο από τον…αγώνα! Αλλά ναι κάτι που θα συνειδητοποιήσω όσο περνούν οι μέρες και είμαι πολύ ευτυχισμένος και απλά είμαι πάρα πολύ ευγνώμων που κατάφερα να πάρω το μετάλλιο με ανθρώπους γύρω μου που με στηρίζουν και με αγαπάνε», είπε αρχικά.

Και συνέχισε ο Εμμανουήλ Καραλής: «Δεν είναι καθόλου εύκολο έχω θυσιάσει πάρα πολλά, έχω δουλέψει πολύ γι΄αυτό, είναι κάτι που άξιζα, και να το καταφέρνω είναι ονειρικό. Γιατί όταν έχεις ένα όνειρο και το εκπληρώνεις είναι απίστευτο, και θέλω λίγες μέρες να συνειδητοποιήσω αυτό που έγινε».

«Πρώτη φορά κλαίω, είναι δάκρυα χαράς. Ξέσπασα σε λυγμούς, πήρα όλους τους ανθρώπους που αγαπάω, ήταν και ο Λευτέρης Πετρούνιας να με δει. Ήταν σημαντικό που ήταν εκεί ένα είδωλο να έρθει να με δει, ήταν εκεί η οικογένειά μου, αγκαλιές φιλιά, είναι κάτι που θα το θυμάμαι σε όλη μου την ζωή», τόνισε ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το άλμα του Καραλή που του χάρισε το μετάλλιο και η αποθέωση από τους celebrities

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Συγκλονιστικός ο Εμμανουήλ Καραλής! Ο «Manolo» κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο

Ολυμπιακοί Αγώνες - Καραλής: Η ανάρτηση πριν τον μεγάλο τελικό- Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα...

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved