G-Sports

Λευτέρης Πετρούνιας: Στην αγκαλιά των παιδιών του μετά του Ολυμπιακούς Αγώνες

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε χθες, 7 Αυγούστου από το Παρίσι και τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και... έπεσε στην αγκαλιά των παιδιών του. 

 

Ο τρεις φορές Ολυμπιονίκης στους κρίκους επέστρεψε στη χώρα μας και έπεσε στην αγκαλιά των κοριτσιών του, Σοφίας και Λένιας.

Ο "άρχοντας των κρίκων" δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία μετά την επιστροφή του από το Παρίσι στην οποία απεικονίζεται με τις κόρες του να τις έχει φορέσει το μετάλλιο και σχολίασε: "Επιτέλους επιστροφή 🚀❤️ Δύο χρυσά και στη μέση και ένα χάλκινο !"

Κατά την επιστροφή του είπε: «Αισθάνομαι όμορφα, περήφανος τρισευτυχισμένος. Χρειάζομαι όμως λίγη ξεκούραση, ήταν τριετία με πολλές διοργανώσεις και δυσκολίες τις οποίες ξεπεράσαμε».

Η πρώτη του σκέψη κατά την προσγείωση από τους κρίκους ήταν «την πατήσανε οι Κινέζοι», αλλά δεν βγήκε κι έτσι η δεύτερη σκέψη ήταν ότι εξασφάλισα μετάλλιο», είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας και συνέχισε: «Μού ζητήθηκε και το παρέδωσα. Ο Παπανικολάου είχε πολύ άγχος αλλά πρώτη φορά υπήρχε τόσο ωραίο κλίμα, ο ένας στήριζε τον άλλον κι έγινε σωστά από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή».

Σε ερώτηση για τέταρτο μετάλλιο ο Λευτέρης Πετρούνιας είπε ότι από την επόμενη ημέρα σκεφτόταν για το πρόγραμμα και την επιστροφή του, αφού όμως πρώτα κάνει διακοπές με τη Βασιλική Μιλλούση και τις κόρες του.

Η ανάρτησή του

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι πανηγυρισμοί του Τεντόγλου και η αγκαλιά με τον Λευτέρη Πετρούνια

Μιλλούση για Πετρούνια: «Σε ευχαριστώ για αυτές τις συγκινήσεις, για το μεγαλύτερο μάθημα δύναμης»

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Πετρούνιας αποθεώθηκε από τους παίκτες της Εθνικής πόλο στο Ολυμπιακό Χωριό

H πρώτη ανάρτηση του Πετρούνια μετά τη νίκη: «Τρεις φορές Ολυμπιονίκης. Είμαι ευγνώμων για όσα ζω»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved