Τσιτσιπάς: Φανερά εκνευρισμένος, έβρισε τον πατέρα του και τον έδιωξε από το γήπεδο!
G-Sports

Τσιτσιπάς: Φανερά εκνευρισμένος, έβρισε τον πατέρα του και τον έδιωξε από το γήπεδο!

Οι συγκεκριμένες εικόνες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και πρωταγωνιστής είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος έδιωξε από το γήπεδο του τένις όπου αγωνιζόταν τον πατέρα του, Απόστολο ο οποίος και αποχώρησε! 

Ο κορυφαίος τενίστας αντιμετώπιζε τον Κέι Νισικόρι στο Μόντρεαλ, όμως είχε ένα κακό ξεκίνημα και φαίνεται πως ξέσπασε από τα νεύρα του στον πατέρα του, Απόστολο ο οποίος και είναι μόνιμα στο πλευρό του.

Τσιτσιπάς: Έχουν υπάρξει στιγμές για τις οποίες δεν είμαστε περήφανοι, όμως...

Photo-by-Stefanos-Tsitsipas-on-July-29-2024.-May-be-an-image-of-4-people-people-playing-tennis-and-text..jpg

Ο πατέρας του Τσιτσιπά, έδειξε αρχικά να του μιλάει χαμηλόφωνα όμως ο Στέφανος ήταν ιδιαίτερα έντονος μαζί του και εκείνος αποφάσισε να υπακούσει σε όσα του είπε ο αθλητής που του ζήτησε επιτακτικά να αποχωρήσει από το γήπεδο. «Φύγε από το γήπεδο τώρα» ακούγεται να του λέει ο διεθνής τενίστας με τον Απόστολο Τσιτσιπά να υπακούει και τελικά να αποχωρεί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάποιο παρόμοιο περιστατικό με τους γονείς του οι οποίοι πάντα βρίσκονται στο πλευρό του και τον στηρίζουν. Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του όμως, πολλές φορές καταγράφεται από τις κάμερες με στιγμιότυπα σαν και αυτό.
Δείτε το παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved