Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η επίσημη ανακοίνωση για τον σημαιοφόρο της Ελλάδας στην τελετή λήξης
G-Sports

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η επίσημη ανακοίνωση για τον σημαιοφόρο της Ελλάδας στην τελετή λήξης

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Εμμανουήλ Καραλής επιλέχθηκε ως ο σημαιοφόρος της Ελλάδας για την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Η απόφαση ανακοινώθηκε επίσημα από τον ΣΕΓΑΣ, τιμώντας τον αθλητή για τις επιδόσεις και την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Νίκη γοήτρου για την Εθνική Πόλο Γυναικών - Στην 7η θέση η Ελλάδα

Ο Εμμανουήλ Καραλής θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας με υπερηφάνεια, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο μια σημαντική παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και σηματοδοτώντας το τέλος της διοργάνωσης για την ελληνική αποστολή.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ

Με αθλήτρια του στίβου άνοιξε η παρέλαση στην τελετή έναρξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αθλητής στίβου θα κρατά την ελληνική σημαία στην τελετή λήξης.

Μετά την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο) που άνοιξαν την πλωτή παρέλαση στις 26 Ιουλίου, ο Εμμανουήλ Καραλής επιλέχτηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να κρατήσει τη γαλανόλευκη το βράδι της 11ης Αυγούστου στο πέσιμο της αυλαίας των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ, μετά την 4η θέση στο Τόκιο το 2021, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι με άλμα στα 5.90.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved