Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 - Τελετή λήξης: Η συγκλονιστική αναφορά στην Ελλάδα και η ανατριχίλα
G-Sports

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 - Τελετή λήξης: Η συγκλονιστική αναφορά στην Ελλάδα και η ανατριχίλα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ιδιαίτερη αναφορά στην Ελλάδα, την πατρίδα των Ολυμπιακών Αγώνων έγινε στην τελετή λήξης της Ολυμπιάδας στο Παρίσι, η οποία προκάλεσε ανατριχίλα. 

Η ελληνική σημαία και ο ελληνικός εθνικός ύμνος δίνουν το φως σε έναν δυστοπικό κόσμο χωρίς Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό ήταν το μήνυμα που θέλησε να περάσει ο σκηνοθέτης της τελετής έναρξης και της λήξης Thomas Jolly.

Ολυμπιακοί Αγώνες - Περηφάνια στο Twitter για τους σημαιοφόρους Καραλή-Πλατανιώτη: «Έλα ρε Μανόλο»

teleti-liksis-2.jpg

Ο Jolly αν και απογοήτευσε ή καλύτερα δίχασε το κοινό με τις επιλογές του στην τελετή έναρξης, στην τελετή λήξης σίγουρα κέρδισε τις καρδιές όλων των Ελλήνων που στο ξεκίνημα του σόου στο Stade de France όλα άρχισαν με άρωμα Ελλάδας.

Και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν από την πατρίδα μας το 1896.

teleti-liksis3.jpg

Αφού ακούστηκε ο Ελληνικός Εθνικός Ύμνος έγινε και έπαρση της ελληνικής σημαίας λίγο πριν στο κέντρο του σταδίου εμφανιστεί ένα επιβλητικό άγαλμα της Νίκης της Σαμοθράκης, ένα γλυπτό που είναι γνωστό στα πέρατα της Γης.

Η ατμόσφαιρα και το ελληνικό χρώμα στην τελετή λήξης δεν θα μπορούσαν παρά να συγκινήσουν τους Έλληνες τηλεθεατές. Δείτε παρακάτω το βίντεο με τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved