Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο άγνωστος καβγάς του Τομ Κρουζ με τους διοργανωτές & η ανησυχία φίλων του
Hollywood

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο άγνωστος καβγάς του Τομ Κρουζ με τους διοργανωτές & η ανησυχία φίλων του

Ένα άγνωστο παρασκήνιο της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων βλέπει σήμερα (13/8) τα φώτα της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ

Ο διάσημος ηθοποιός είχε προσπαθήσει να κρατήσει μυστική την εμπλοκή του στο φαντασμαγορικό σόου της λήξης των Αγώνων στο Παρίσι, όμως λίγοι γνωρίζουν ότι ο ίδιος συγκρούστηκε με τους διοργανωτές για το... salto mortale που επιχείρησε και έφερε εις πέρας με επιτυχία από την οροφή του Stade De France.

tom-cruise.jpg

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk ο διάσημος ηθοποιός είχε καβγά με τους διοργανωτές της βραδιάς για τη συγκεκριμένη πτώση του και η διαφωνία τους είχε να κάνει με τον βαθμό επικινδυνότητας που θα την έκανε.

Ο Τομ Κρουζ ήταν δεμένος με έναν ειδικό ιμάντα ασφαλείας προκειμένου να πετάξει στον ουρανό πάνω από το στάδιο και να προσγειωθεί ακριβώς στο κέντρο, με εκατομμύρια θεατών να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα.

Αυτά τα μέτρα ασφαλείας όμως, όπως παραπονέθηκε ο ηθοποιός, τον εμπόδιζαν να φτάσει στο κέντρο του σταδίου πιο γρήγορα όμως οι διοργανωτές ήταν ανένδοτοι. Προείχε η ασφάλειά του και έτσι δεν του επέτρεψαν να κάνει την πτώση του με λιγότερα μέτρα ασφαλείας. Κάτι άλλο που απαιτούσε ο Τομ Κρουζ ήταν το σχοινί να είναι τόσο λεπτό που να είναι σχεδόν αόρατο ώστε να μοιάζει πως πραγματικά «πετάει» πάνω από τον ουρανό του Παρισιού.

«Ο Τομ βοήθησε στη δημιουργία αυτού του κόλπου και είπε ότι έπρεπε να κάνει κάτι που δεν είχε ξαναγίνει», είπαν οι καλά γνωρίζοντες στην DailyMail.com.

Η ανησυχία των φίλων του

«Ο στενός του κύκλος τον συμβούλεψε πολλές φορές να μην κάνει το άλμα και του ζήτησε να σταματήσει να τα όσα ακροβατικά που αψηφούν τον θάνατο... Ο Τομ γνωρίζει τους κινδύνους που εμπεριέχονται και δεν τον νοιάζει. Αρνείται να κάνει πίσω. Πιστεύει πραγματικά ότι είναι άτρωτος... Όμως, δεν είναι πια 25 - ούτε καν 35 ή 45 ».

Να θυμίσουμε ότι ο Τομ Κρουζ είναι ήδη 62 ετών, αν και βιολογικά, με τόση γυμναστική και τόσο καλή διατροφή, μοιάζει για 30άρη! Για πόσο ακόμα, όμως, θα μπορεί να κάνει τέτοιες πτώσεις που θα μπορούσαν να αποβούν μοιραίες;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved