G-Sports

Τσιτσιπάς: Γενέθλια με τη μητέρα και τη σύντροφό του - Η ηχηρή απουσία του πατέρα του

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την προπόνησή του.

Του έκαναν έκπληξη με μια τούρτα προκειμένου να σβήσει τα κεράκια για τα 26α γενέθλιά του.

Την τούρτα που είχε πάνω τρία κεράκια την έφερε στον Στέφανο Τσιτσιπά η μητέρα του, Τζούλια η οποία τον αγκάλιασε και του ευχήθηκε, ενώ παρούσα ήταν και η κοπέλα του, η Ισπανίδα τενίστρια, Πάουλα Μπαντόσα.

Ο Έλληνας τενίστας αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Σινσινάτι, στις ΗΠΑ, για να παίξει στο Μάστερς που είναι ο προάγγελος του US Open και οι διοργανωτές δεν ξέχασαν τα γενέθλιά του. Ηχηρή ήταν η απουσία του πατέρα του, Απόστολου , που μετά το ξέσπασμά του σε αγώνα σταμάτησε να είναι προπονητής του.

«Χρειάζομαι και αξίζω έναν προπονητή που να με ακούει και ακούει τα σχόλια μου ως παίκτη. Ο πατέρας μου δεν είναι πολύ έξυπνος ή πολύ καλός στο να χειρίζεται τέτοιους είδους καταστάσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος μαζί του. Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή θα σκεφτόμουν κάποιες αλλαγές, αλλά είμαι πραγματικά απογοητευμένος. Το πιο σημαντικό για έναν παίκτη είναι να έχει άμεσο και καλό feedback από έναν προπονητή» ήταν τα πρώτα λόγια του Στέφανου Τσιτσιπά μετά το ξέσπασμά του, ενώ ο πατέρας του δεν έχει πει κουβέντα.

Διαβάστε επίσης:

Τσιτσιπάς: Η δήλωση για τον πατέρα του – Δεν είναι πολύ έξυπνος, είμαι απογοητευμένος μαζί του...

Τσαλίκης: Ξέσπασε κατά του Τσιτσιπά: «Είσαι απαράδεκτο και κάκιστο παράδειγμα...»

Τσιτσιπάς: Φανερά εκνευρισμένος, έβρισε τον πατέρα του και τον έδιωξε από το γήπεδο!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved