Ολυμπιακοί Αγώνες-Πλατανιώτη: «Ήταν σαν σκηνές από ταινία... Τιμή να κρατάς τη σημαία της χώρας σου»
G-Sports

Ολυμπιακοί Αγώνες-Πλατανιώτη: «Ήταν σαν σκηνές από ταινία... Τιμή να κρατάς τη σημαία της χώρας σου»

Το πώς έζησε τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι περιέγραψε μέσα από τα δικά της μάτια η Ευαγγελία Πλατανιώτη, το «χρυσό» κορίτσι της καλλιτεχνικής κολύμβησης που μας εκπροσώπησε μαζί με τη Σοφία Μαλκογεώργου. 

Ως σημαιοφόρος μαζί με τον Εμμανουήλ Καραλή στην τελετή λήξης των Αγώνων στη Γαλλική πρωτεύουσα πριν από λίγες μέρες (11/8), η νεαρή κοπέλα δήλωσε περήφανη που κρατούσε την γαλανόλευκη.

platanioti.jpg

«Ήταν σαν σκηνές από ταινία. Στιγμές που της είχα φανταστεί και τις έζησα εκείνη την ημέρα. Πολύ μεγάλη τιμή να κρατάς τη σημαία της χώρας σου», ήταν τα πρώτα λόγια της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στην εκπομπή Summers Cool.

Ερωτώμενη για τις επιδόσεις της και το τελικό αποτέλεσμα της Ελλάδας στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση στο Παρίσι, η Ευαγγελία Πλατανιώτη επεσήμανε: «Δεν είναι ότι μόνο η Ελλάδα αδικήθηκε, αδικήθηκαν κι άλλες χώρες. Ήθελε δηλαδή προσπάθεια με τη δική μας εκτέλεση και τον βαθμό δυσκολίας για να μην πάρουμε μετάλλιο! Ήθελε προσπάθεια από εμάς, τόσο πολύ εννοώ πως αδικηθήκαμε. Δεν έχει να κάνει όμως μόνο με την Ελλάδα αλλά και με άλλους αθλητές».

Θα τη δούμε όμως στην Ολυμπιάδα του 2028 στο Λος Άντζελες; Η ίδια απάντησε: «Θα ήθελα να δω ότι το άθλημα εξελίσσεται. Αν δω τέτοια βήματα εξέλιξης πάνω σε αυτό το κομμάτι, σίγουρα θα είμαι και πιο αισιόδοξη για το μέλλον του αθλήματος γενικότερα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved