Γιάννης Αντετοκούνμπο: Εικόνες από το bachelorette πάρτι της νύφης στη Μύκονο - Όλες οι λεπτομέρειες
G-Sports

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Εικόνες από το bachelorette πάρτι της νύφης στη Μύκονο - Όλες οι λεπτομέρειες

Όλα του γάμου έτοιμα για την μέλλουσα κυρία Αντετοκούνμπο, η οποία έκανε το bachelorette της στην Μύκονο

Η διοργάνωση του συγκεκριμένου πάρτυ ήταν και ο λόγος που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε επισκεφθεί ινκόγκνιτο το νησί των Ανέμων πριν από μερικές ημέρες.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στη Μύκονο για να οργανώσει το bachelorette party της συντρόφου του

Η Μαράια Ρίντλσπριγκερ υποδέχθηκε τις φίλες της -μεταξύ των οποίων και η σύζυγος του Θανάση Αντετοκούνμπο- στο κλαμπ Tabu όπου το γλέντησαν με ποτό, χορό και τραγούδι.

ANTETOKOYNMPO.jpg

Όπως μάθαμε η Μαράια και οι καλεσμένες της θα μείνουν για τρεις μέρες στην Μύκονο ενώ την επόμενη του bachelorette party επισκέφθηκαν το Lio Mykonos για να διασκεδάσουν με την μέλλουσα νύφη να κλέβει την παράσταση με τις χορευτικές φιγούρες που θύμιζαν ρομπότ!

Την 1η Σεπτεμβρίου θα γίνει ο γάμος, στον οποίο έχει προσκληθεί σχεδόν ολόκληρο το παγκόσμιο αθλητικό jet-set, με προσκλήσεις (πέρα από προπονητές, πρώην και νυν συμπαίκτες του Γιάννη, πολιτικούς, παράγοντες και αξιωματούχους του μπάσκετ) να έχουν λάβει οι ΛεΜπρόν Τζέιμς, Σερένα Γουίλιαμς και Κιλιάν Εμπαπέ.

Σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της Espresso, o «Greek Freak» έχει ζητήσει το μενού να περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, εκλεκτές ποικιλίες μεσσηνιακού κρασιού, καθώς και εδέσματα με βάση το αγνό παρθένο ελαιόλαδο.

Photo-shared-by-Giannis-Ugo-Antetokounmpo-on-July-05-2023-tagging-@nikebasketball..jpg

Εκτός από επωνύμους, ο Γιάννης έχει καλέσει στον γάμο και τους φίλους του από την παλιά του γειτονιά, τα Σεπόλια. Υπολογίζεται πως οι καλεσμένοι θα είναι περίπου 400.

Το συνολικό κόστος διαμονής αναμένεται περίπου στα 400.000 ευρώ. Το ιδιαίτερα προσεγμένο μενού θα κοστίσει 250 ευρώ ανά άτομο. Το συνολικό κόστος θα φτάσει περίπου τα 100.000 ευρώ. Ο στολισμός θα κοστίσει 180.000 ευρώ και θα ανανεώνεται κάθε μέρα.

Photo-shared-by-Giannis-Ugo-Antetokounmpo-on-August-14-2023-tagging-@sincerelyymariah..jpg

Στη διάθεση των καλεσμένων θα βρίσκεται και το κελάρι του θερέτρου, με τα ελληνικά, σπάνιας ποικιλίας κρασιά του. Το κόστος θα φτάσει τα 85.000 ευρώ. Ετσι, με έναν πρόχειρο υπολογισμό και χωρίς ακόμη να είναι γνωστός ο ακριβής αριθμός καλεσμένων, ο «παραμυθένιος» γάμος του αστέρα του ΝΒΑ αναμένεται να κοστίσει συνολικά 800.000 ευρώ.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Αντετοκούνμπο στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα αθλητών στο μπάσκετ!

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Όταν ο Αντετοκούνμπο εντόπισε την μητέρα του στο πλήθος… τρελάθηκε

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 - Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Τεράστιο συναίσθημα να εκπροσωπώ την Ελλάδα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved