Ο all star γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Οι VIP καλεσμένοι, τα πάρτι & το dress code
G-Sports

Ο all star γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Οι VIP καλεσμένοι, τα πάρτι & το dress code

Στο μαγευτικό Costa Navarino θα τελεστεί σήμερα (1-09) ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την μητέρα των παιδιών του, Μαράια.

Οι τριήμεροι εορτασμοί ξεκίνησαν την Παρασκευή, με το πάρτι όπου το dress code απαιτούσε αυστηρά λευκό χρώμα. Η διασκέδαση, με δυνατή μουσική και εκλεκτά κρασιά, κράτησε όλο το βράδυ σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, με δυνατά φώτα και πυροτεχνήματα.

Οι προσκεκλημένοι πολλοί, δημοφιλείς και κάποιοι με παγκόσμια εμβέλεια. Ανάμεσά τους ο μοναδικός Λεμπρόν Τζέιμς και η τενίστρια Σερίνα Ουίλιαμς.

antetokounmpo-(1).jpg

Η λίστα με τους VIP καλεσμένους του γάμου, περιλαμβάνει ακόμη γνωστούς αθλητές, όπως τον Κιλιάν Εμπαμπέ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων είναι εξαιρετικά αμφίβολο ότι θα παραστεί, αλλά και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τη σύζυγό του.

Οι εορτασμοί συνεχίστηκαν με το Nigerian Party. Οι καλεσμένοι ντύθηκαν με παραδοσιακές νιγηριανές ενδυμασίες, προσθέτοντας μια ξεχωριστή πολιτιστική νότα στην εκδήλωση.

1725180202341-863658690-antetokounmpo-(1).jpg

Το αγαπημένο ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου σήμερα, σε μία μαγική τελετή. Mariah και Γιάννης θα δώσουν όρκους αιώνιας αγάπης, μπροστά στους αγαπημένους τους φίλους και συγγενείς.

Από το μενού του γάμου δεν θα λείπει και το ροζέ κρασί που φέρει το όνομα της Mariah. Μάλιστα ο Γιάννης έχει επενδύσει πρόσφατα σε ελληνικούς οίνους της περιοχής, και θα λανσάρει το συγκεκριμένο κρασί σύντομα και στην αγορά.

1725180209079-107831916-antetokounmpo-(2).jpg

Η μεγάλη στιγμή για το ζευγάρι έφτασε λοιπόν. Μια σχέση που ξεκίνησε το 2016, κρατάει ήδη 8 χρόνια, και η ζωή τους χάρισε 3 παιδιά, με την Mariah να βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα σούπερ σταρ καθ’ όλη τη διάρκεια της μαγικής διαδρομής του στα παρκέ.

Πηγή Mega

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved