Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι παριζιάνοι γιόρτασαν το 5ο μετάλλιο της Ελλάδας με Κωνσταντίνο Αργυρό
G-Sports

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι παριζιάνοι γιόρτασαν το 5ο μετάλλιο της Ελλάδας με Κωνσταντίνο Αργυρό

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024 - Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης χάρισε στην Ελλάδα το πέμπτο της μετάλλιο (2 ασημένια, 3 χάλκινα) στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει κατάκτησε το χάλκινο στο ατομικό BC3, στο τάι μπρέικ, για να φτάσει τα επτά μετάλλια συνολικά σε πέντε διαδοχικούς Παραολυμπιακούς Αγώνες (από το 2008)!

Όπως διαβάζουμε και στο newsbomb.gr ο «μικρός» τελικός κόντρα στον Πολωνό Ντάμιαν Ισκρίτσκι ήταν πραγματικό θρίλερ. Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε στο 4-4 για να πάει ο αγώνας στο τάι μπρέικ.

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Δύο στα δύο μετάλλια στο Τάε Κβον Ντο! Χάλκινη η Παπασταματοπούλου

Εκεί ο Πολυχρονίδης με τη στήριξη της ramp operator Κατερίνας Πατρώνη, η οποία είναι και η σύζυγός του, ακολούθησε τρομερή τακτική για να πάρει τη νίκη με δύο μόνο βολές!

Μάλιστα, σε μια συγκινητική και τρυφερή στιγμή μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας πρωταθλητής φίλησε τη συζυγό του, ενώ η κόρη τους παρακολουθούσε από τις εξέδρες.

Μάλιστα, μετά τη νίκη του Γρηγόρη Πολυχρονίδη, ξεκίνησε το πάρτι στις εξέδρες, τη στιγμή που από τα μεγάφωνα του γηπέδου στο Παρίσι, ακουγόταν τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Άννα Κορακάκη: Μιλά για το πρόβλημα με τα μάτια της: «Δεν ήταν στο χέρι μου να το αλλάξω»

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Σάρωσε η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου - Το ατομικό ρεκόρ & η πρόκριση!

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Χάλκινη» η Γκέντζου στο τάε κβον ντο - Το 1ο μετάλλιο για την Ελλάδα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved