Θρήνος στον αθλητισμό: Πέθανε η μαραθωνοδρόμος Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι μετά την επίθεση του συντρόφου της
G-Sports

Θρήνος στον αθλητισμό: Πέθανε η μαραθωνοδρόμος Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι μετά την επίθεση του συντρόφου της

Η γνωστή μαραθωνοδρόμος Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι, έδινε τη δική της μάχη, έχοντας σοβαρά εγκαύματα σχεδόν στο 80% του σώματός της μετά από επίθεση του συντρόφου της. Δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

«Μάθαμε για τον θλιβερό θάνατο της αθλήτριάς μας, Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Ως Ομοσπονδία καταδικάζουμε τέτοιου είδους ενέργειες και ζητούμε δικαιοσύνη», έγραψε η Uganda Athletic Feferation ανάρτησή της στο Χ.

Όπως ανέφερε η Αστυνομία, η Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι που πήρε μέρος στον μαραθώνιο των Γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι 2024, δέχθηκε επίθεση από τον σύντροφό της, στην κομητεία Τρανς-Νζόια, στην Κένυα, την ώρα που έκανε την προπόνησή της.

Manolo is back: Οι πιο δυνατές στιγμές του Καραλή στο Παρίσι - «Κάθε μέρα κλαίω από χαρά», λέει

rebeca.jpg

«Αγόρασε βενζίνη και την περιέλουσε μετά από καβγά», ανακοίνωσε ο διοικητής της αστυνομίας της κομητείας Νίκσον Ντιέμα. Ο φερόμενος ως δράστης υπέστη επίσης εγκαύματα και νοσηλεύεται στην πόλη Ελντορέτ.

Ο πατέρας της, λίγες ώρες πριν πεθάνει, είχε κάνει δημόσια έκκληση στις Αρχές να αποδοθεί δικαιοσύνη για την επίθεση, εκφράζοντας τον πόνο και την απόγνωσή του για το τραγικό περιστατικό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved