Instagram / georginagio & rafaelnadal

G-Sports

Ρονάλντο & Ραφαέλ Ναδάλ: Ο «ρόλος»-έκπληξη του τενίστα στο ντοκιμαντέρ της Χεορχίνα που δεν ξέραμε!

Τι κοινό έχουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ραφαέλ Ναδάλ εκτός από την αγάπη τους για τη Ρεάλ Μαδρίτης; Τη Χεορχίνα Ροντρίγκες!

Μην πάει το μυαλό σας σε κάτι πονηρό. Ο Ραφαέλ Ναδάλ συμμετέχει στην παραγωγή του ντοκιμαντέρ «Soy Georgina», που προβάλλεται στο Netflix και παρουσιάζει τη ζωή της συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αυτός είναι ο λόγος που βάφει τα νύχια του και δεν… καλλωπιστικός

Instagram / georginagio

Το ντοκιμαντέρ είναι πλέον στην τρίτη σεζόν του και έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία, με τη Χεορχίνα να κερδίζει πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια από την πρώτη χρονιά μόνο. Ο Ραφαέλ Ναδάλ, μέσω της εταιρίας του Producciones Komodo, συνέβαλε καθοριστικά στην παραγωγή. Μάλιστα, η συνεργασία του με τον Ισπανό επιχειρηματία Άμπελ Ματούτες στην Komodo είναι μόνο ένα από τα πολλά επιχειρηματικά του ανοίγματα.

Instagram / georginagio

Πέρα από το τένις, ο Ραφαέλ Ναδάλ έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο επιχειρηματικό πορτφόλιο, που περιλαμβάνει ξενοδοχεία, εστιατόρια, real estate και τηλεοπτικές παραγωγές. Η επένδυσή του στο ντοκιμαντέρ της Χεορχίνα έφερε ξανά στο προσκήνιο τη στενή φιλία που έχει με τον Ρονάλντο, από την εποχή που ο Πορτογάλος άσος μεσουρανούσε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ταυτόχρονα, ο Ραφαέλ Ναδάλ αποδεικνύει πως, εκτός από εξαιρετικός αθλητής, είναι και επιτυχημένος επιχειρηματίας.

Διαβάστε επίσης:

Κριστιάνο Ρονάλντο-Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Αυτό είναι το υπερπολυτελές σπίτι τους στη Σαουδική Αραβία

Έτσι θα είναι 7 + 1 διάσημα πρόσωπα όταν γεράσουν – Φωτογραφίες επεξεργασμένες με τεχνητή νοημοσύνη

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved