Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ
INTIME SPORTS
G-Sports

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την είδηση ότι ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ στα 31 του χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στα νότια προάστια. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του ωστόσο ακόμη οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες καθώς το συμβάν έχει σοκάρει τους πάντες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η σύζυγός του, η οποία βρίσκεται στην Αγγλία τον αναζητούσε και αφού δεν τον μπορούσε να τον βρει, ειδοποίησε την αστυνομία και τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Στις 29 Μαΐου του 2024, ανακοινώθηκε κι' επίσημα από τον Παναθηναϊκό για τρία έτη.

Ο Μπάλντοκ αγωνιζόταν για την Εθνική Ελλάδας, καθώς η μία του γιαγιά ήταν ελληνικής καταγωγής, κι έτσι επέλεξε τη "γαλανόλευκη" αντί της Εθνικής Αγγλίας στην οποία θα μπορούσε επίσης να αγωνιστεί.

Είχε αναφερθεί πως ο προπονητής της Ελλάδας, Τζον φαν ΄τ Σχιπ, ήθελε να τον καλέσει στην ομάδα το 2020. Τελικά, στις 27 Μαΐου 2022, ο Μπάλντοκ κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα, από τον προπονητή Γκουστάβο Πογέτ, για τους αγώνες εναντίον των Βορείου Ιρλανδίας, Κοσσυφοπεδίου και Κύπρου για το Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ 2022-23 από τις 2 έως τις 12 Ιουνίου 2022

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved