G-Sports

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατό του - Βίντεο από το σπίτι όπου εντοπίσθηκε νεκρός

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει «βυθίσει» στο πένθος τον Παναθηναϊκό, την εθνική Ελλάδος, τις ομάδες στις οποίες αγωνίσθηκε στο παρελθόν ο ομογενής ποδοσφαιριστής αλλά και γενικότερα όλη την οικογένεια του αθλητισμού.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής εντοπίσθηκε νεκρός μέσα στην πισίνα του σπιτιού του, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι η γυναίκα του τον αναζητούσε για πολλές ώρες και δεν τον έβρισκε, με αποτέλεσμα να κληθεί ο σπιτονοικοκύρης.

Εκείνος είναι που τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του και ειδοποίησε αμέσως το ασθενοφόρο. Μετά από 9 λεπτά, έφθασε το ΕΚΑΒ και αμέσως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Βαρύ πένθος στην Εθνική Ελλάδας - Η «μαύρη» φωτογραφία στα social media

Από τις πρώτες εκτιμήσεις, μάλιστα, πρέπει να είχαν περάσει ώρες από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ, στη σορό του δεν υπήρχαν εμφανή ίχνη κάποιου χτυπήματος. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά την εξέταση του ιατροδικαστή και φυσικά τη νεκροψία – νεκροτομή.

Θέμα στα ξένα ΜΜΕ

Και η Daily Mail δημοσίευσε βίντεο από την οικία του Τζορτζ Μπάλντοκ αλλά και πολλά άλλα ξένα Μέσα, όπως το Reuters, το New York Post κ.α.

Οι συμπαίκτες του μετέβησαν σοκαρισμένοι στο σπίτι του

Στη Γλυφάδα και το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ έσπευσαν αμέσως μόλις έγινε γνωστή η τραγική είδηση φίλοι και συμπαίκτες του.

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved