G-Sports

Έγκληση της ΕΣΗΕΑ στον Γιώργο Λιάγκα

Σε απολογία για το ρεπορτάζ σχετικά με τον Τζορτζ Μπάλντοκ κάλεσε η ΕΣΗΕΑ τον Γιώργο Λιάγκα

Το "χωρίς λόγο" ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή της Πέμπτης (10-10) για τον Τζορτζ Μπάλντοκ λίγες μόλις ώρες μετά το θάνατό του προκάλεσε οργή αλλά και την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ.

Λιάγκας για Μπάλντοκ: «Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Καλά κάνετε και μου τη λέτε. Έπεσα σε παγίδα»

Το πειθαρχικό της Ενωσης προχώρησε σε αυτεπάγγελτη έγκληση εναντίον του δημοσιογράφου ο οποίος πλέον καλείται να απολογηθεί.

«Επειδή ποτέ δεν έχω κρυφτεί στη ζωή μου, θέλω να σας πω δυο λόγια. Έκανα και μια ανάρτηση χθες. Σεβόμενος τους τηλεθεατές πρέπει να πω δύο λόγια. Μπροστά στο χαμό ενός ανθρώπου - και ειδικά ενός νέου ανθρώπου- υπάρχει η σύνθλιψη της οποιαδήποτε σκέψης, του συναισθήματος, οτιδήποτε.

Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες αλλά δεν θα πω καμία. Το λάθος που έκανα χθες και το παίρνω όλο πάνω μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία. Θα σας πω ότι χθες έκανα και αναλαμβάνω όλη την ευθύνη εγώ και θα σας παρακαλέσω οποιαδήποτε συναίσθημα οργής να περιοριστεί σε εμένα. Σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να επεκταθεί το ρεπορτάζ στο πώς είναι το σπίτι του, αν είναι διώροφο το διαμέρισμα και αν είναι ακριβά τα ενοίκια στην περιοχή», είπε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του το πρωί της Παρασκευής (11-10)

Και συνέχισε: «Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Καλά κάνετε και μου τη λέτε, όταν πριν 3 εβδομάδες που κάηκε το σπίτι μου είπα ότι δεν ήταν θέμα για lifestyle ρεπορτάζ. Τώρα έπεσα εγώ σε πολύ μεγαλύτερη παγίδα γιατί μιλάμε για μια ανθρώπινη ζωή που έφυγε.

Λάθος μεγάλο. Λυπάμαι πολύ και είμαι συντετριμμένος που χωρίς να το θέλουμε, άθελα, χωρίς πρόθεση, αμαυρώσαμε μια μέρα στη μνήμη ενός ανθρώπου. Το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο! Ευτυχώς που η Εθνική χθες μας συγκίνησε και οι παίκτες του Παναθηναϊκού απέτησαν φόρο τιμής. Συγνώμη από όλους όσους στενοχώρησα χθες, θύμωσα, προκάλεσα».

Μπάλντοκ - Ξέσπασε ο Οικονόμου για Λιάγκα: «Χυδαιότητες, αθλιότητες... Η Ένωσή μας να βάλει φρένο»

Τσιμτσιλή για Λιάγκα: «Ο Γιώργος έχει απέναντί του τον κόσμο αλλά δεν μπορούσαμε & να το αγνοήσουμε»

Λιάγκας-Το τηλεφώνημα στελέχους του ΑΝΤ1 μετά τον σάλο για τον Μπάλντοκ & η ενόχληση-Τι του ζητήθηκε

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved