Grand Hotel: Οι περιλήψεις της εβδομάδας- Ο Ρήγας συλλαμβάνεται
G-Sports

Grand Hotel: Οι περιλήψεις της εβδομάδας- Ο Ρήγας συλλαμβάνεται

Grand Hotel: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια που θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα

Ο Χρόνης συλλαμβάνει τον Ρήγα και τον οδηγεί στη φυλακή, καθώς, όπως όλα δείχνουν, εμπλέκεται στην εξαφάνιση της Βασιλικής. Από την άλλη, η Πελαγία συνειδητοποιεί έντρομη πως είναι έγκυος και εξαφανίζεται. Λίγο μετά, μέσα από τη φυλακή, ο Ρήγας δίνει εντολή να σκοτώσουν τον Πέτρο, όμως τότε εμφανίζεται η αδελφή του, η οποία είναι ζωντανή, και του σώζει τη ζωή!

Η Αλίκη μαθαίνει σοκαρισμένη ότι ο Πέτρος καταζητείται για φόνο και αποφασίζει να τον ενημερώσει. Στο άκουσμα της είδησης, ο νεαρός σαστίζει και προσπαθεί να την πείσει πως είναι αθώος. Εκείνη, όμως, δεν ξέρει πια τι να πιστέψει. Την ίδια στιγμή, μια πληροφορία για τον Ρήγα φτάνει στα αυτιά της Κυβέλης και γίνεται έξαλλη. Η γυναίκα αντιλαμβάνεται πως τα περιθώρια στενεύουν μιας και ο γαμπρός της δεν ήταν τόσο προσεκτικός όσο θα έπρεπε. Εντω μεταξύ, ο συνταγματάρχης Δενδρινός βρίσκει την κόρη του, την Καλλιόπη, νεκρή και είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση! O Χαραλάμπης και η Θεώνη είναι σοκαρισμένοι από το νέο φονικό, ενώ η αγωνία τους για την ασφάλεια της Δέσποινας και της Πελαγίας μεγαλώνει. Οι ώρες περνούν και ο Χρόνης είναι αποφασισμένος να βρει τον Πέτρο. Την ίδια στιγμή, εκείνος ζητάει τη βοήθεια της Αλίκης για να μπορέσει να κρυφτεί, χωρίς να φύγει από το ξενοδοχείο...Όμως η κοπέλα προσπαθεί να τον πείσει να φύγει από εκεί για να γλιτώσει τη φυλακή.

Η Αλίκη φοβάται πως θα χάσει τον Πέτρο

Η σύλληψη του Ρήγα σκάει σαν βόμβα και αναστατώνει τους πάντες. Ο Χρόνης περνάει χειροπέδες στον άντρα και τον οδηγεί στη φυλακή. Λίγο αργότερα, ο Πέτρος, απεγνωσμένος πια, μαθαίνει από την Αλίκη πως ο Χρόνης ισχυρίζεται ότι η κατάθεσή του είναι απαραίτητη για να αποκαλυφθεί τι συνέβη στη Βασιλική. Από τη μία ξέρει πως αυτό μπορεί να είναι παγίδα για να τον συλλάβουν και από την άλλη είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να μάθει την αλήθεια. Εν τω μεταξύ, η Αλίκη είναι απαρηγόρητη, γιατί αισθάνεται πως θα χάσει τον Πέτρο...

Παράλληλα, η Δέσποινα πέφτει από τα σύννεφα όταν μαθαίνει ποιος είναι ο λόγος που εξαφανίστηκε η Πελαγία, ενώ κατηγορεί τη μητέρα της ότι έχει σχέση με τον Χαραλάμπη. Την ίδια στιγμή, η Ελένη βρίσκεται σε αδιέξοδο όταν συνειδητοποιεί ότι η συμφωνία της με την Κυβέλη για το παιδί δεν ισχύει πια. Αποφασισμένη να κρατήσει τα κεκτημένα της, κάνει κάτι για το οποίο η Αγγέλα δεν θα την αφήσει ατιμώρητη. Ο Ρήγας τώρα, μέσα από τη φυλακή, ζητάει από τον Ζάχο να βγάλει από τη μέση τον μάρτυρα που θα καταθέσει εναντίον του.

Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Πέτρο. Καθώς, λοιπόν, ο τελευταίος οδεύει με αποφασιστικότητα προς το αστυνομικό τμήμα, ο Ζάχος είναι έτοιμος να τον πυροβολήσει. Όμως τότε μια γυναίκα είναι αποφασισμένη να τον προστατέψει. Ο λόγος για τη Βασιλική, η οποία είναι ζωντανή και επεμβαίνει για να σώσει τη ζωή του αδελφού της.

Η Πελαγία είναι έγκυος

Η Πελαγία συνειδητοποιεί έντρομη πως είναι έγκυος και, ενώ η Θεώνη με τον Χαραλάμπη προσπαθούν να βρουν μια λύση για να την προστατέψουν από την κατακραυγή, εκείνη εξαφανίζεται! Η κοπέλα πηγαίνει να κρυφτεί σε ένα μοναστήρι, όμως η μοίρα την οδηγεί αλλού, κάπου που ούτε η ίδια ούτε και κανείς άλλος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί...

Εν τω μεταξύ, ο Ιορδάνης βρίσκεται εγκλωβισμένος σε μια μονομαχία και προσπαθεί να βρει τρόπο να γλιτώσει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η ανικανότητα και η δειλία του Αλέξανδρου τον φέρνουν αντιμέτωπο με άσχημα μπλεξίματα, γεγονός που προκαλεί την οργή της Σοφίας. Από την άλλη, το κολιέ μιας πελάτισσας του ξενοδοχείου βάζει σε νέες περιπέτειες τον Πέτρο και την Αλίκη και γίνεται η αιτία να αποκαλυφθεί ένα μυστικό του Ρήγα που τον εμπλέκει στην εξαφάνιση της Βασιλικής Τότε η Αλίκη παίρνει μία από τις δυσκολότερες αποφάσεις της ζωής της..

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved