Instagram / mondo_duplantis

G-Sports

Αρμάντ Ντουπλάντις: Η γνωριμία, ο έρωτας και η πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Desiré Inglander

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, ετοιμάζεται να κάνει το απόλυτο άλμα… στην προσωπική του ζωή!

Ο 24χρονος αθλητής είναι έτοιμος να παντρευτεί την αγαπημένη του, Desiré Inglander, και ο έρωτάς τους έχει γίνει το απόλυτο talk of the town.

Αρμάντ Ντουπλάντις: Viral το βίντεο που τρώει σουβλάκια, χωριάτικη, παγωτά στην Σαντορίνη

Instagram / mondo_duplantis

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από τέσσερα χρόνια στη Στοκχόλμη, σε ένα πάρτι όπου ο Αρμάντ Ντουπλάντις πλησίασε την Desiré με ένα απλό «Γεια σου, είμαι ο Mondo». Η πρώτη της αντίδραση ήταν ψυχρή, αλλά ο γοητευτικός αθλητής δεν το έβαλε κάτω. Της έστειλε μήνυμα στο Snapchat και η Desiré τελικά είπε το πρώτο «ναι»! Από τότε, είναι αχώριστοι, με την Desiré να ακολουθεί τον Αρμάντ Ντουπλάντις σε κάθε αγώνα και να τον στηρίζει σε κάθε άλμα που τον κάνει θρύλο.

Instagram / mondo_duplantis

Η μεγάλη στιγμή ήρθε όταν ο Αρμάντ Ντουπλάντις της έκανε την πολυπόθητη πρόταση γάμου, την οποία η Desiré αποδέχθηκε. Το ζευγάρι σχεδιάζει τον γάμο του για το επόμενο έτος, όπως αποκαλύπτουν τα σκανδιναβικά μέσα.

Instagram / mondo_duplantis

Και αν αναρωτιέστε πώς περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους, φέτος το καλοκαίρι βρέθηκαν στη μαγευτική Σαντορίνη, ανεβάζοντας πληθώρα ρομαντικών φωτογραφιών στα social media. Το ταξίδι τους οργάνωσε ο στενός φίλος του Αρμάντ Ντουπλάντις, Εμμανουήλ Καραλής, που ήταν μαζί τους.

Instagram / mondo_duplantis

Ο γάμος τους αναμένεται να είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα γεγονότα, με το ζευγάρι να συνεχίζει να μας μαγεύει με την αγάπη του και την εντυπωσιακή τους χημεία.

Instagram / mondo_duplantis

Διαβάστε επίσης:

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Η νέα εμφάνισή του προκάλεσε χαμό - Δεκάδες τα σχόλια για τον διάδοχο του θρόνου

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για τους Έλληνες αθλητές που ήρθαν από το Παρίσι!

Ακυρώνεται η Συνέντευξη Τύπου της ολυμπιακής ομάδας στίβου λόγω φωτιάς στην Αττική

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved