Instagram / garbimuguruza

G-Sports

Η τενίστρια Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα παντρεύτηκε τον θαυμαστή της που γνώρισε τυχαία στο Central Park!

Η Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα, πρώην Νο 1 του τένις και νικήτρια δύο Grand Slam, ζει τον δικό της παραμυθένιο έρωτα!

Μόλις τρία χρόνια μετά από μια τυχαία συνάντηση στους δρόμους της Νέας Υόρκης, όπου ο Άρθουρ Μπόργκες της ζήτησε μια selfie, οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Έμμα Ναβάρο: Ποια είναι η 23χρονη δισεκατομμυριούχος τενίστρια που «τρέλανε» το Γουίμπλεντον;

Instagram / garbimuguruza

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στις 5 Οκτωβρίου στη μαγευτική Μαρμπέγια της Ισπανίας. Η Γκαρμπίνε έλαμψε με ένα αριστοκρατικό νυφικό από τον οίκο Pronovias, το οποίο διέθετε ασύμμετρη λαιμόκοψη και μια ουρά δύο μέτρων. Ο φιόγκος πάνω από τον αριστερό της ώμο τράβηξε τα βλέμματα. Στη δεξίωση που ακολούθησε, η τενίστρια εντυπωσίασε ξανά με ένα στράπλες φόρεμα με κρυστάλλινα κρόσσια. Ο Άρθουρ επέλεξε ένα μπλε σμόκιν για την περίσταση.

Instagram / garbimuguruza

Η ιστορία αγάπης τους ξεκίνησε το 2021, όταν ο Μπόργκες πλησίασε τη Μουγκουρούθα στο Central Park και της ευχήθηκε καλή τύχη στο US Open. «Γυρίζει και μου λέει: "Καλή τύχη στο US Open". Τον κοίταξα και σκέφτηκα: "Ουάου, είναι τόσο όμορφος"», δήλωσε η Μουγκουρούθα το 2023. Το ζευγάρι άρχισε να συναντιέται τακτικά στο πάρκο και σύντομα η σχέση τους πήρε μια ρομαντική τροπή.

Instagram / garbimuguruza

«Ήξερα ότι θα τον παντρευτώ πριν καν μου το ζητήσει», δήλωσε η τενίστρια, περιγράφοντας την αγάπη τους σαν να είναι βγαλμένη από ταινία. Τον Μάιο του 2023, ο Άρθουρ της έκανε την πρόταση γάμου στη Μαρμπέγια και η ίδια ανακοίνωσε τον αρραβώνα μέσω Instagram.

Instagram / garbimuguruza

Η Μουγκουρούθα, που έχει κερδίσει το Ρολάν Γκαρός και το Wimbledon, τώρα απολαμβάνει την προσωπική της ευτυχία δίπλα στον άντρα της ζωής της, με μια ιστορία αγάπης που ξεκίνησε τυχαία και κατέληξε σε έναν μαγευτικό γάμο.

Instagram / garbimuguruza

Διαβάστε επίσης:

Κρινιώ Νικολάου: Η τραγουδίστρια με τις 50 διακρίσεις σε τουρνουά τένις- Τι λέει στο gossip-tv

Δημήτρης Σκουλός: Ατύχημα για τον φωτογράφο - Σταμάτησαν τα γυρίσματα του My style rocks

Tα έδωσε όλα ο Τσιτσιπάς! Είναι ο νικητής της καρδιάς μας και το twitter τον αποθεώνει

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved