Gossip

«Σφαγή» στο Survivor: «Τόσα χρόνια στο παιχνίδι δεν ξέρω αν έχει υπάρξει πιο κενός άνθρωπος»

Το κάτι άλλο επικράτησε στο Survivor το βράδυ της Δευτέρας 3/6. Οι τόνοι ανέβηκαν στο τελευταίο συμβούλιο του Survivor, όταν ο Γιώργος Γκιουλέκας εξαπέλυσε τα βέλη του κατά του Φάνη Μπολέτση, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον πιο κενό συναισθηματικά άνθρωπο που έχει περάσει ποτέ από το παιχνίδι.

Ο παίκτης των Μπλε απάντησε στην εν λόγω κριτική.

«Χθες στο συμβούλιο το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Βγήκε ο Χριστόφορος. Αγωνιστικά αν το δεις, βγάζει πάρα πολύ λογική», είπε αρχικά ο Φάνης Μπολέτσης στο Survivor.

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος - Η τρυφερή αφιέρωση της Νεφισέ στον Φάνη

«Τώρα όσον αφορά τη συζήτηση που κάναμε με τον Γιώργο και το γεγονός ότι με αποκάλεσε κενό συναισθηματικά… μάλλον δεν έχει την ενσυναίσθηση να καταλάβει ότι κάποιοι άνθρωποι εκφράζονται διαφορετικά ή δεν εκφράζουν τα συναισθήματά τους μπροστά σε άλλους», σχολίασε στη συνέχεια ο παίκτης των Μπλε.

«Προφανώς και με πείραξε όπως και κάποιοι άλλοι χαρακτηρισμοί που μου είπε. Ξέρω πλέον ότι αυτή είναι η κατάσταση και δεν πρόκειται να αλλάξει. Είμαι 28 χρονών, όποιος θέλει να είναι στη ζωή μου μπορεί να είναι. Έχουν χωρίσει πλέον οι δρόμοι μας», παραδέχεται ο Φάνης Μπολέτσης στο Survivor.

Spoiler 3/6: «Σφαγή» μία ανάσα πριν από το τέλος – «Δεν πρόκειται να παρακαλέσω»

Τα περιθώρια στένεψαν και βγήκε ξανά υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: «Πάγωσαν» οι παίκτες με τις ανακοινώσεις Λιανού-Η ανατροπή για όσους δεν θα αγωνίζονται

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved