«Ελάτε να τα πάρετε»: Όσα δεν γνωρίζατε για το καλτ κινηματογραφικό «Μολών Λαβέ» του Κώστα Πρέκα
Gossip

«Ελάτε να τα πάρετε»: Όσα δεν γνωρίζατε για το καλτ κινηματογραφικό «Μολών Λαβέ» του Κώστα Πρέκα

Κώστας Πρέκας - Το «ΟΧΙ» γέννησε μεγάλα αριστουργήματα στη Μεγάλη οθόνη ενώ παράλληλα μας χάρισε και την πιο καλτ ατάκα της 28ης Οκτωβρίου.

Είναι χωρίς αμφιβολία η πιο καλτ σκηνή που έχουμε δει ενδεχομένως σε ελληνική ταινία με τον Κώστα Πρέκα να βλέπει τον κατακτητή να προελαύνει και να μετατρέπεται αστραπιαία σε Νικηταρά του ’40.

Η ελληνική ταινιοθήκη είναι πλουσιότατη με τις ταινίες αυτές αλλά αν έπρεπε να απονείμουμε έναν άτυπο τίτλο, κάτι σαν πολεμικό Όσκαρ, μάλλον ο Κώστας Πρέκας είναι το μοναδικό πρόσωπο αυτής της κατηγορίας μετά και τις εμφατικές ερμηνείες του στις ταινίες «Όχι» και «Η Μεσόγειος Φλέγεται».

Η Δασκάλα με τα Ξανθά Μαλλιά: Έτσι είναι σήμερα το χωριό που γυρίστηκε η θρυλική ταινία

624092ea34d27bb90b5aa66f5f42d67d-PERKAS.jpg

Ο ηθοποιός μας προσέφερε την πιο καλτ σκηνή που έχει γεννήσει ποτέ μια ερωτική ιστορία

«Ελάτε να τα πάρετε» - Η ατάκα που έγινε ακόμη και ξυπνητήρι

Φοιτητές από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, αντιμετώπιζαν πρόβλημα με το να ξυπνήσουν εύκολα το πρωί και ως εκ τούτου σκέφτηκαν να φτιάξουν ένα ξυπνητήρι με την φωνή του Κώστα Πρέκα και την ατάκα που έλεγε στην ταινία «ΟΧΙ» του 1969 «Ελάτε να τα πάρετε».

Το video με το «Prekalarm» έγινε viral και ο Κώστας Πρέκας χάρηκε ιδιαίτερα με αυτή την έμπνευση των νεαρών, αφού είχε δηλώσει: «Τα νέα παιδιά που ασχολούνται με εμένα δείχνουν μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπό μου, σε αντίθεση με κάποιους άλλους, εμμονικούς, που έλεγαν όλες εκείνες τις αηδίες εις βάρος μου. Τιμή μου που έγινα από τα νιάτα της Ελλάδος -και μάλιστα από μορφωμένα παιδιά- η φωνή της αφύπνισης»

28η Οκτωβρίου: Viral o εύζωνας που δάκρυσε στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης

Extra σπάνιο: Όταν η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε με τον Γιώργο Λιάγκα και τους συμμαθητές τους στο σχολείο

28η Οκτωβρίου: Συγκλόνισε ο πιλότος του F-16-Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, πέρασαν,θα έρθουν, θα περάσουν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved