Σε ποιον ανήκει αυτή η θαλαμηγός;
Lifestyle

Σε ποιον ανήκει αυτή η θαλαμηγός;

Από λιμάνι σε λιμάνι του Ιονίου έχει βάλει πλώρη ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Vodafone κ. Γιώργος Κορωνιάς για τις καλοκαιρινές διακοπές του. Ο άνθρωπος που είχε εμπλακεί στην υπόθεση των υποκλοπών έχει πάρει το κότερο που κατασκευάσθηκε με τις δικές τους υποδείξεις και αλωνίζει τις θάλασσες.


Και δεν είναι ένα απλό σκάφος. Το «Tatiana per sempre» κοστίζει κοντά στα 30.000.000 ευρώ, καθώς είναι κατασκευασμένο από την εταιρεία Baglieto, μια από τις καλύτερες του χώρου.
Ο κ. Κορωνιάς με την παρέα του βρίσκονται μ’ αυτό το κότερο που βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του gossip-tv σε κάποιο λιμάνι του Ιονίου. Ίσως αργότερα να περάσει και από την Μύκονο για ένα παιχνίδι τένις με τους φίλους του στο ιδιωτικό γήπεδο που έχει δίπλα στη πολυτελέστατη βίλα του στο νησί των ανέμων.
Ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας της Vodafone δηλώνει πλέον επενδυτής και επιχειρηματίας, αφήνοντας την σταδιοδρομία του σαν ιδιωτικός υπάλληλος μεγάλων εταιρειών. Ίσως οι σχέσεις του με διάφορους headhunters να μην είναι στα καλύτερα επίπεδα ή ίσως έχει απλά αποφασίσει να απολαύσει τους παχυλούς μισθούς και τα διαφόρου είδους μπόνους που λάμβανε τα τελευταία χρόνια.
Κατά τα λοιπά ζει σεμνά, ταπεινά και πλουσιοπάροχα στο σπίτι που διατηρεί στη Φιλοθέη, με τη δεύτερη σύζυγό του. Έχει δικαίωμα παρακολούθησης ποδοσφαιρικών αγώνων από σουίτα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, το οποίο πάντως ο κ. Κορωνιάς δεν επισκέπτεται τόσο συχνά όσο θα επιθυμούσε. Συχνότερα ανεβοκατεβαίνει στα αεροπλάνα με τη σύζυγό του, και ταξιδεύει ακόμη και για μία ημέρα στη Λυών ή στο Παρίσι για ένα ρομαντικό δείπνο. Φτώχια καταραμένη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved