Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σαν μια άλλη... Shopping Star, στους δρόμους του Κολωνακίου
Gossip Cam

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σαν μια άλλη... Shopping Star, στους δρόμους του Κολωνακίου

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι.

Το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια του Shopping Star, δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητη και όταν αντιλήφθηκε τους παπαράτσι, χάρισε το πιο όμορφό της χαμόγελο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βγήκε για ψώνια στο Κολωνάκι και για την έξοδό της αυτή επέλεξε να φορέσει ένα τζιν παντελόνι, σνίκερς και ένα λευκό t-shirt.

Shopping Star: Τραβούσε τα μαλλιά της η Ηλιάνα - «Δεν θα ξέρω πού να κρυφτώ, δεν θα ξαναέρθω»

iliana-papageorgiou6.jpg

Δεν αποχωρίστηκε τα μαύρα γυαλιά ηλίου και μπορεί να ήταν απλά ντυμένη ήταν όπως πάντα στιλάτη. Άλλωστε, το στιλ είναι το βασικότερο κομμάτι της δουλειάς της.

Θυμίζουμε ότι η ίδια είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Θεωρώ ότι το βασικό λάθος όπως προανέφερα, οφείλεται στη μαζική πληροφορία που δεχόμαστε μέσω των social media όλοι μας. Θέλοντας και μη, το λάθος που κάνουμε είναι ότι δοκιμάζουμε πολλά και διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα, κάπως έτσι καταλήγουμε να γινόμαστε fashion victims. Θα έλεγα ότι έχω περάσει κι εγώ από αυτό το στάδιο στη ζωή μου, κάποια χρόνια πίσω βέβαια.

Νομίζω ότι καλό θα ήταν να πάρουμε μια ανάσα, να φιλτράρουμε τα πράγματα, να αντιληφθούμε ποιες είναι οι βάσεις της μόδας, πού βασίζονται το στιλ, το γούστο, η καλαισθησία και από εκεί και πέρα να χτίσουμε πάνω σε αυτό το styling που μας αντιπροσωπεύει. Κάπως πρέπει να ηρεμήσουμε με τις υπερβολές, να αγαπήσουμε τον εαυτό μας να δώσουμε βάση στα δυνατά μας σημεία, φυσικά να πειραματιστούμε και να τολμήσουμε, αλλά κυρίως να υποστηρίξουμε αυτά που ήδη φοράμε και αγαπάμε και να βρούμε ουσιαστικά το προσωπικό μας στιλ».

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Όσο κρατάω μυστική τη σχέση, βλέπω ότι πηγαίνει καλά»

Shopping Star: Το τουπέ, ο χαβαλές και η κριτική της Ηλιάνας: «Μου φαίνεσαι λίγο γυμνή»

Βαγγέλης Χαρισόπουλος: «Δεν έκανε καλό η αλλαγή της παρουσιάστριας στο Shopping Star»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved