Σοκάρει η Τερζή για τη Eurovision: Άτομο της ομάδας μου με κακοποίησε ψυχικά με τον πιο χυδαίο τρόπο
Eurovision

Σοκάρει η Τερζή για τη Eurovision: Άτομο της ομάδας μου με κακοποίησε ψυχικά με τον πιο χυδαίο τρόπο

Για πρώτη φορά η Γιάννα Τερζή αποκάλυψε την ψυχολογική κακοποίηση που δέχτηκε από άνθρωπο της ομάδας της όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2018 στη Eurovision.

Όπως είπε ο τρόπος ήταν τόσο χυδαίος και αισχρός που της κόστισε τόσο την ψυχική αλλά και σωματική της υγεία.

«Κατέρρευσε» η Γιάννα Τερζή: «Προετοίμαζα τον εαυτό μου για τη ζωή στο αμαξίδιο»

terzi-(5).jpg

«Δέχτηκα κακοποίηση από υπεύθυνο άτομο μέσα στην ομάδα μου, όπου για προσωπικούς του λόγους και προσωπικές του βεντέτες έβαλε τα πιο δυνατά του, λυτούς και δεμένους για να κακοποιηθεί και να μην πάει καλά η Ελλάδα και η αποστολή. Με κακοποίησε ψυχικά με τον πιο χυδαίο και αισχρό τρόπο. Καθημερινά είχα εκφοβιστικά τηλέφωνα για να καμφθεί το ηθικό μου. Μετανιώνω που δεν βγήκα όταν έπρεπε να μιλήσω για την κακοποίηση από το συγκεκριμένο άτομο. Έφαγα τόσο μεγάλό ζόρι που κόστισε και στην ψυχική και στη σωματική μου υγεία. Πρώτη φορά το λέω», είπε και συνέχισε:

«Ήταν όνειρο να πάω στην Eurovision. Τόσα χρόνια μιλούσα γύρω γύρω από το θέμα. Και προχθές που έδωσα συνέντευξη στον Φώτη Σεργουλόπουλο έλεγα ότι έγιναν ατυχίες. Τίποτα δεν έτυχε. Ήταν όλα από το χέρι αυτού του κακοποιητικού ατόμου. Ήμουν παγωμένη πάνω στη σκηνή, το έβλεπε ο κόσμος πάνω μου. Μέσα μου πέθαινα. Ήμουν φοβισμένη πολύ, για αυτό δεν μιλούσα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ζήτησα βοήθεια. Ήταν χειριστικός. Δεν φοβάμαι πλέον να μιλήσω. Αυτή η εξομολόγηση είναι λυτρωτική για μένα»

Eurovision 2018: Η Γιάννα Τερζή, τα τεχνικά προβλήματα και ο αποκλεισμός από τον τελικό

Γιάννα Τερζή: Είχα όγκο δευτέρου βαθμού.Δεν βγαίνεις από μια τέτοια επέμβαση ακριβώς όπως ήσουν πριν

Γιάννα Τερζή: «Μου αφαιρέθηκε ο όγκος στον νωτιαίο μυελό και μου έμεινε μία βλάβη»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved