Αγγελόπουλος – Βαμβακούση: Πρώτο Πάσχα με την κόρη τους στη Σκιάθο! Υπέροχες φωτό
Showbiz

Αγγελόπουλος – Βαμβακούση: Πρώτο Πάσχα με την κόρη τους στη Σκιάθο! Υπέροχες φωτό

Ο προορισμός του ζευγαριού το φετινό Πάσχα είναι ένας κι αυτός δεν είναι άλλος από τη γενέτειρα του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ο ηθοποιός παρέα με την σύζυγο και την κόρη τους το φετινό Πάσχα θα το περάσουν στη Σκιάθο, στο νησί που ο Ντάνος έχει μεγαλώσει.

Αγγελόπουλος – Βαμβακούση: Το πρώτο Πάσχα με την κόρη τους και το νέο τρυφερό στιγμιότυπο μαζί της

Φέτος, οι συνθήκες θα είναι ιδιαίτερες καθώς από τη ζωή έχει φύγει η μητέρα του ωστόσο τη χαρά έφερε στο σπιτικό τους ο ερχομός της μικρούλας τους.

agelopoulos-vamvakousi-2.jpg

Οι τρεις τους λοιπόν θα περάσουν όμορφες και ήρεμες στιγμές με τη Δήμητρα να μας χαρίζει μερικά στιγμιότυπα.

Δες τα στη gallery

«Για κάποιους μπορεί να μοιάζει παρωχημένο το να πιστεύεις στον Θεό, σε άλλους όχι. Είναι καθαρά εσωτερική υπόθεση. Πιστεύω συνδέεται η πίστη στον εαυτό μας με την πίστη στον Θεό. Μία επιτυχία οφείλεται στην γνώση ή στην προσπάθεια. Οι πολλές επιτυχίες χρειάζονται την ανάλογη προσπάθεια. Η πίστη στον Θεό έχει να κάνει με την εσωτερική προετοιμασία για να έρθει και να συνδεθεί με την επίτευξη του στόχου μας ή μίας δοκιμασίας. Από μικρός είχα αναζητήσεις και «γνώρισα» τον Θεό και τα μυστήρια. Τον αποκαλούμαι και στα εύκολα και στα δύσκολα. Μου δίνει ισορροπία, δεν είναι θέμα ανάγκης. Με βοηθάει να κάνω το οποιοδήποτε βήμα, με θωρακίζει. Ο Θεός δίδαξε με το παράδειγμά του την αγάπη. Αγάπη είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζεις την ζωή, τους ανθρώπους, τα ζώα. Είναι συνεχής ο αγώνας της πίστης» , έχει εξομολογηθεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Συγκινεί ο Αγγελόπουλος για τον θάνατο της μητέρας του: «Ίσως έπρεπε να “φύγει” για άλλους λόγους»

Συγκινεί ο Αγγελόπουλος: «Προσευχόμασταν για τη σωτηρία της ψυχής της μητέρας μας…»

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος του Ορέστη - Ράκος φεύγει από τη Μάνη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved