Μπλάτνικ: «Δεν ένιωθε καλά μέσα στη royal οικογένεια του Νικόλαου» - Δημοσίευμα εξηγεί τις αιτίες

Ο Νικόλαος με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ.

NDP photo agency
Lifestyle

Μπλάτνικ: «Δεν ένιωθε καλά μέσα στη royal οικογένεια του Νικόλαου» - Δημοσίευμα εξηγεί τις αιτίες

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση χωρισμού της Τατιάνας Μπλάτνικ και του Νικόλαου, το απόγευμα της Παρασκευής (19-04).

Από εκείνη τη στιγμή τα δημοσιεύματα δεν έχουν τελειωμό αναφορικά με την αιτία που έφερε το χωρισμό ενώ δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει πως: «φαινόταν «αντίθετη» με την υπερβολή της πρώην ελληνικής βασιλικής ζωής, ζητώντας από τους ευγενείς και τους πρίγκιπες που ήταν παρόντες να αλλάξουν τα επίσημα ρούχα τους με καφτάνια και σανδάλια»

Νικόλαος Γλύξμπουργκ - Τατιάνα Μπλάτνικ: Τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους έφερε το διαζύγιο;

TATIANA-BLATNIK.jpg

Η Daily Mail σημειώνει ότι παρά την «ειδυλλιακή» μακροχρόνια σχέση τους, το ζευγάρι μπορεί να είχε έντονες διαφορές ακόμη και από την αρχή.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ενώ ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ αγαπά την Ελλάδα με όλη του την καρδιά, η προσαρμογή για τη σύζυγό του ήταν δύσκολη όταν μετακόμισαν μόνιμα στη χώρα το 2013. Η Τατιάνα Μπλάτνικ μπορεί να φάνηκε να υιοθετεί τη royal ζωή της πρώην βασιλικής οικογένειας των Γλίξμπουργκ, αλλά ποτέ δεν ένιωσε απόλυτα οικεία στη χώρα.

blatnik-(1).jpg

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ελληνική βασιλική οικογένεια στην επίσημη ιστοσελίδα της

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.
Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας» αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η αγάπη της για την Ελλάδα & η ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Νικόλαο

Νικόλαος–Τατιάνα: Η τελευταία κοινή φωτό στο Instagram & τα σπάνια καρέ από τον παραμυθένιο γάμο

Τατιάνα Μπλάτνικ: Ποια είναι η λαμπερή γυναίκα που χώρισε από τον Νικόλαο μετά από 14 χρόνια;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved