Κάνε ότι κοιμάσαι: Όσα θα δούμε στα δύο τελευταία επεισόδια της σεζόν
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι: Όσα θα δούμε στα δύο τελευταία επεισόδια της σεζόν

Κάνε ότι κοιμάσαι:  Όσα θα  δούμε στα επεισόδια πριν το Πάσχα. Η Πέρσα και ο Νικόλας έρχονται πιο κοντά με αφορμή την εγκυμοσύνη της. Από την άλλη, ο Χρήστος απολύεται από το Αλεξανδρινό, ενώ ο Δαμασκηνός προσεγγίζει ερωτικά τη Νάσια. Όλοι προσπαθούν να παγιδεύσουν τον Δαμασκηνό και το ζήτημα είναι ποιος θα καταφέρει να βγει νικητής σε αυτή την αναμέτρηση...

H Αμάντα προσπαθεί να καταλάβει γιατί ο παλιός τους συμμαθητής αποφεύγει τον
Λάμπη και την ίδια, και αναρωτιέται μήπως ο λόγος που δεν επέστρεψε ποτέ στο σχολείο είναι κάποιος άλλος από τις κατηγορίες για τα ναρκωτικά. Παράλληλα, η εγκυμοσύνη της Πέρσας τη φέρνει πιο κοντά με τον Νικόλα, ο οποίος ανησυχεί για τις πιθανές επιπλοκές.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-16-6.jpg

Κάνε ότι κοιμάσαι

Από την άλλη, ο 'Ισσαρης προσπαθεί να πείσει την Άννα για τα κίνητρα του Δαμασκηνού να της ανοίξει τα χαρτιά του. Επιμένει ότι η οικονομική του δραστηριότητα με τον πρώην σύζυγο της Καμβύση τον κάνει πολύ πιο ευάλωτο από οτιδήποτε άλλο. Σύντομα όλοι γνωρίζουν ότι ο Δαμασκηνός ευθύνεται για το ατύχημα του δικηγόρου του και τον θάνατο του μποξέρ που επιτέθηκε στον μαθητή του Κολλεγίου. Τότε ο Ίσσαρης με την Άννα συγκρούονται, κατηγορώντας τον κι εκείνη με τη σειρά της ότι αντιμετωπίζει την Καμβύση ως θύμα.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-48-1.jpg

Λίγο μετά, ο Ίκαρος αναλαμβάνει να βοηθήσει τον Σταύρο στο σχέδιό του για να τιμωρηθεί ο Φλωρής. Την επόμενη μέρα, ο Χρήστος απολύεται από το Αλεξανδρινό και η Άννα αποκαλύπτει στον Νικόλα το ραντεβού της κόρης του με τον Δαμασκηνό, οδηγώντας τη σχέση τους στα άκρα.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-48-6.jpg

Λίγο αργότερα, με αφορμή την τελετή απονομής των υποτροφιών του Ιδρύματος Δαμασκηνού, η κατάσταση ξεφεύγει εκτός ελέγχου. Ο Δαμασκηνός πλησιάζει ερωτικά τη Νάσια, ενώ ο Λάμπης θυμάται ακριβώς τι συνέβη στην περσινή διοργάνωση και ο Νικόλας προσπαθεί να τον προστατέψει. Θα καταφέρουν να τα βάλουν με τον
Δαμασκηνό και να τον παγιδεύσουν; Ποιος θα νικήσει στην τελική αναμέτρηση με το κακό;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved