Survivor 2024 – «Έσφαξε» με το γάντι Ασημίνα & Δαλάκα: «Δεν μπορώ να τις ακούω να λένε για έπαρση»
Media

Survivor 2024 – «Έσφαξε» με το γάντι Ασημίνα & Δαλάκα: «Δεν μπορώ να τις ακούω να λένε για έπαρση»

Το νέο επεισόδιο του Survivor 2024 ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Τετάρτης 24/4 και οι δυο ομάδες έριξαν καρφιά και σπόντες για άλλη μια φορά.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή «έσφαξε» με το γάντι δυο αντίπαλες και παλιές της γνώριμες από τους προηγούμενους κύκλους του Survivor.

Ειδικότερα, μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η Σταυρούλα Χρυσαειδή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορώ να ακούω από την Κατερίνα (σ.σ. Δαλάκα) και την Ασημίνα (σ.σ. Χατζηανδρέου) πράγματα του τύπου «έπαρση», «εγώ», «ανταγωνισμός» και τα λοιπά. Κάθονται και λένε για τον Φάνη τόσα πράγματα, ωραία».

Spoiler 24/4: Ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση, η νίκη και η αντιπαράθεση

22ssdd.jpg

«Να θυμηθώ όμως εγώ που η Ασημίνα κάποια στιγμή, πιο παλιά, με είχε πει «υπερεκτιμημένη παίκτρια» που την είχα πάρει σε τρία ταξίδια, ενώ δεν είχε παίξει σε κανένα; Να θυμηθώ αυτό; Αυτό δεν είναι έπαρση; Μήπως να θυμηθώ την Κατερίνα; Που μου είχε πει «κάτσε ξεκουράσου, κοριτσάκι μου, να ξαναπαίξουμε»; Αυτό τι είναι;».

«Δηλαδή μην κοιτάμε μόνο την καμπούρα του άλλου. Ας κοιτάξουμε και τη δική μας καμπούρα» υπογράμμισε, με νόημα, η παίκτρια της μπλε ομάδας.

Δείτε το βίντεο:

Tέλος ο Σάββας Γκέντσογλου από το ριάλιτι - Πόσα χρήματα πήρε;

«Δεν γνωριζόμαστε λες; Γιατί έχεις έρθει και σπίτι μου, είχαμε φάει σπανακόπιτα»

Survivor 2024: Ο Χριστόφορος Ταξίδης είναι ο τρίτος υποψήφιος

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved