Γη της ελιάς: Τρόμος για Μάνο και Μαρίνα – Η μικρή Αγγελική στο νοσοκομείο εξαιτίας του Μάνου
Media

Γη της ελιάς: Τρόμος για Μάνο και Μαρίνα – Η μικρή Αγγελική στο νοσοκομείο εξαιτίας του Μάνου

Γη της Ελιάς: Στα προσεχή επεισόδια της σειράς θα συμβεί κάτι με την Αγγελική που θα τους ταρακουνήσει όλους και έτσι ο Μάνος θα αποφασίσει να παλέψει με τους δαίμονες του ουσιαστικά.

Ο Μάνος βρίσκεται στο σπίτι με το παιδί, αλλά δεν έχει καμία αίσθηση ευθύνης απέναντι του.

Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης εντοπίζει το μοναστήρι όπου βρίσκεται η Χάιδω

Η μικρή συνέχεια του παραπονιέται ότι πονάει: «Μπαμπά, πονάει η κοιλίτσα μου», του λέει, αλλά εκείνος το αντιμετωπίζει πολύ χαλαρά και της κάνει πλάκα: «Ελα, ρε ποκοπίκο, θα σου περάσει», της απαντάει. Ωστόσο το παιδί υποφέρει και κλαίει. 0 Μάνος όμως συνεχίζει να μην της δίνει σημασία. Το παιδί χειροτερεύει, μέχρι που πέφτει λιπόθυμο. Σ’ αυτή την κατάσταση τους βρίσκουν λίγο αργότερα στο σπίτι.

gi-tis-elias-manos.jpg

Αμέσως τρέχουν στον γιατρό, ο οποίος βάζει το παιδί απευθείας στο χειρουργείο σε κρίσιμη κατάσταση: «Γιατί καθυστερήσατε τόσο; Λίγο ακόμα και θα χάναμε το παιδί», τους επισημαίνουν στο νοσοκομείο. Τη στιγμή εκείνη που ο Μάνος καταλαβαίνει ότι με την αδιαφορία του, εξαιτίας των ουσιών, πήγε ουσιαστικά να σκοτώσει το ίδιο του το παιδί, κάτι σπάει μέσα του. Σαν κάτι να γύρισε το κουμπί του μυαλού του:
«Πήγα να σκοτώσω το παιδί μου, τι κάνω; Έχω τρελαθεί;», μονολογεί και κλαίει σαν μωρό παιδί, ενώ οι τύψεις τον κατακλύζουν. Η επίθεση που δέχεται από τη Μαρίνα, κυρίως για τη στάση του. είναι μεγάλη, ενώ και ο Ισίδωρος με την Αμαλία τον κοιτάζουν με καχυποψία.

1693819444470-842292374-manos.jpg

Ετσι, μετά από αυτό το τραγικό γεγονός, ο Μάνος θα αποφασίσει να ανοίξει την καρδιά του και να πει την αλήθεια σε όλους, θα εξηγήσει με κάθε λεπτομέρεια τι συμβαίνει όλο αυτόν τον καιρό και πώς ξεκίνησε να παίρνει αμφεταμίνες: «θέλω να συνέρθω, να τα κόψω και να γίνω όπως πριν», ομολογεί και ενώ περίμενε επίθεση από όλους, αντίθετα, αυτό που εισπράττει είναι κατανόηση και αγάπη: «Είμαστε στο πλευρό σου. Μαζί θα το παλέψουμε», του λένε και αποφασίζουν να τον στηρίξουν στον αγώνα που θα κάνει. Και όπως θα δούμε ο αγώνας αυτός είναι μακρύς και επίπονος. Αυτό εξάλλου αποκάλυψε και ο ίδιος στην τηλεόραση: «θα επανέλθει ο Mάνος. Και εκεί πάνω που θα επανέρχεται, θα δούμε τον Γολγοθά που περνάει ένας άνθρωπος εθισμένος για να επανέλθει. Μετά που θα περάσει στην απεξάρτηση, θα δούμε πόσο δύσκολο θα είναι και πόση στήριξη θα έχει από τους οικείους του», τόνισε.

Πηγή tv24

Η Γη της Ελιάς: H Αρετή αρρωσταίνει στη φυλακή - Ο θρήνος για τον Φίλιππο και ο φόβος για τη ζωή της

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης παρουσιάζει στην Ειρήνη την νέα του σχέση

Η Γη της Ελιάς: Η Κούλα έχει καταστρώσει ένα σχέδιο που αφορά τον Δημοσθένη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved