Η σκληρή απάντηση Μάνεση σε Λιάγκα: «Έχω ιώβεια υπομονή... Προφανώς έχει περισσότερο IQ από μένα»
Media

Η σκληρή απάντηση Μάνεση σε Λιάγκα: «Έχω ιώβεια υπομονή... Προφανώς έχει περισσότερο IQ από μένα»

Ο Νίκος Μάνεσης την προηγούμενη εβδομάδα είχε ένα ξέσπασμα κάνοντας σχόλια για τα νούμερα τηλεθέασης και τον τρόπο που αυτά καταμετρώνται και λίγες μέρες μετά ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε με τη σειρά του όσα είχε πει ο συνάδελφός του. 

Ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό είπε για το παραπάνω θέμα: «Το έχει κάνει 2-3 φορές αυτό ο Μάνεσης και ταπεινά λέω ότι είναι τεράστιο λάθος αυτό που κάνει. Πρέπει να σεβόμαστε τις μετρήσεις βάσει των οποίων όλοι κρινόμαστε.

Λιάγκας κατά Μάνεση για την τηλεθέαση: Το έχει κάνει 2 - 3 φορές και είναι τεράστιο λάθος...

liagkas-333.jpg

Κι εγώ μπορώ να πω όταν πάω καλά ότι οι μετρήσεις είναι σωστές και όταν δεν πάω ότι είναι λάθος. Αυτό, όμως, είναι αστείο να το λέμε. Εγώ, σταθερά τα τελευταία χρόνια, λέω ότι υπάρχει τεράστιο θέμα σε ό,τι αφορά στη μέτρηση των νεανικών κοινών που συρρικνώνονται με αποτέλεσμα το δείγμα, να μην είναι σωστό. Εμένα με ενδιαφέρει να με βλέπει ο κόσμος, γι’ αυτό και φέτος, που πάμε καλά και στο δυναμικό κοινό, μιλάω πάντα για το σύνολο. Ο Νίκος Μάνεσης κάνει πρωταθλητισμό τόσα χρόνια. Θα του κάτσουν και 2-3 μέρες στραβές, πρέπει να βγει να γκρινιάζει τις στραβές μέρες; Μα, πρώτος είναι».

Ο Νίκος Μάνεσης με τη σειρά του έδωσε τη σκληρή απάντησή του στον Γιώργο Λιάγκα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου:

manesis.jpg

«Έχω ιώβεια υπομονή. Είμαι από τους υπομονετικούς ανθρώπους. Δε βγαίνω ποτέ από τα ρούχα μου, λειτουργώ βάσει στρατηγικής, γνωρίζω πολλά πράγματα, ξέρω πότε να αυτολογοκριθώ, λέω αυτά τα οποία πρέπει και μπορούν να ειπωθούν. Κινούμαι μέχρι εκεί που γνωρίζω ότι μπορώ να κινηθώ. Η υπομονή μου είναι ιώβειος, αν σπάσει, υπάρχουν και τα θεσμικά όργανα» είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης και συνέχισε:

«Εγώ είμαι ένας υπάλληλος, ένας υπάλληλος με 40 χρόνια στη δουλειά και νομίζω ότι έχω το θάρρος της τεκμηριωμένης γνώμης μου… Έχετε ακούσει ποτέ από εμένα να αναφέρομαι σε πρόσωπα; Έχετε ακούσει ποτέ να αναφερθώ σε πράγματα πέραν των καταστάσεων; Μιλάω για πράγματα που μπορώ να αποδείξω… Εγώ είμαι από αυτούς που όταν εξαντλείται η υπομονή μου, μιλάω. Ο Γιώργος Λιάγκας προφανώς έχει μεγαλύτερο IQ από εμένα».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved