Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός δέχτηκε το challenge να βγάλει το σουτιέν της μπροστά στην κάμερα!
Showbiz

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός δέχτηκε το challenge να βγάλει το σουτιέν της μπροστά στην κάμερα!

Τι σου είναι αυτά τα... challenges, ειδικά όταν πρόκειται για τα social media! Πάντως, πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός δέχτηκε το challenge να βγάλει το σουτιέν της μπροστά στην κάμερα! Και φαντάζεστε τι έγινε με το βίντεο που ανέβασε! 

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στο instagram ένα νέο και πολύ... ενδιαφέρον challenge που θέλει τις κυρίες της σόουμπιζ να χορεύουν καθώς υπόσχονται να βγάλουν το σουτιέν τους!

Και φυσικά, τα περισσότερα από αυτά τα βιντεάκια έχουν γίνει viral γιατί δεν συμβαίνει και πολύ συχνά να βλέπεις τέτοιο... χάρμα οφθαλμών!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός λοιπόν η οποία διαθέτει πολύ χιούμορ και είναι πολύ αγαπητή στο τηλεοπτικό και θεατρικό κοινό, δέχτηκε το συγκεκριμένο challenge κάνοντας... στριπτίζ on camera!

Εντάξει, δεν μιλάμε για... hard καταστάσεις. Η εν λόγω ηθοποιός ανέβασε ένα πραγματικά πολύ όμορφο βιντεάκι με την ίδια πρωταγωνίστρια, να βγάζει τη ρόμπα της και να εμφανίζεται στην κάμερα με το σουτιέν το οποίο υπόσχεται να βγάλει στην πορεία.

Φυσικά το αν το έβγαλε ή όχι, μένει στη... φαντασία των θεατών του συγκεκριμένου βίντεο όμως είναι πολύ χαριτωμένο. Δείτε καρέ καρέ το στριπτίζ της ηθοποιού...

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την όμορφη ηθοποιό εν... δράσει...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved