Μαριέλλα Σαββίδου: Η αποστομωτική απάντηση της σε personal trainer
Showbiz

Μαριέλλα Σαββίδου: Η αποστομωτική απάντηση της σε personal trainer

Aπέκτησε πτυχία πολιτικών επιστημών, επικοινωνίας και γαλλικής φιλολογίας. Η υποκριτική και το τραγούδι όμως, ήταν αυτά που κέρδισαν την Μαριέλλα Σαββίδου.

Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για όσα μπορούν να τη θυμώσουν και αν έχει δεχτεί ρατσιστικό σχόλιο στην καθημερινότητα της.

Είστε ένας πολύ εύθυμος άνθρωπος με ένα χαμόγελο στα χείλη συνεχώς. Τι μπορεί να θυμώσει την Μαριέλλα;

Φυσικά και έχω και τις δύσκολες στιγμές μου, δεν χαμογελάω πάντα. Αρχικά με θυμώνει πολύ όλη αυτή η κατάσταση με τον κορονοϊό. Γι’ αυτό συνιστώ σε όλους μας, περισσότερη υπομονή. Αυτό κάνει τους ανθρώπους έξαλλους και σκυθρωπούς. Με επηρεάζει και εμένα αυτό το κομμάτι κι έχω και τις άσχημες στιγμές μου. Αλλά προσπαθώ να βλέπω πάντα την θετική πλευρά της ζωής. Επίσης, μπορεί να με θυμώνει πολύ η αδικία, η ρατσιστική διάθεση προς ανθρώπους με παραπάνω κιλά ή διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, κλπ. Το ψέμα και η αγένεια. Γενικά προσπαθώ να μην διαπληκτίζομαι, αλλά αν με ενοχλήσει κάτι θα πάρω θέση, ειδικά αν δεν αφορά εμένα. Όταν με αφορά θα αποτραβηχτώ.

Έχετε βιώσει ποτέ κάποιο ρατσιστικό σχόλιο στην καθημερινότητά σας;

Λοιπόν θα σας διηγηθώ μια αστεία ιστορία. Είχα πάει σε ένα γυμναστήριο και είχα δώσει ραντεβού με έναν personal trainer για να ξεκινήσω ένα πρόγραμμα, επειδή είμαι ένα άτομο που έχω ως τρόπο ζωής μου, την γυμναστική. Μου είχε πει λοιπόν ο γυμναστής ότι μαζί του μέχρι το καλοκαίρι, θα φοράω στην παραλία Brazilian. Και του απάντησα ότι εγώ και τώρα μόνο Brazilian φοράω (γέλια). Μέχρι και αυτό ήταν λίγο ρατσιστικό.

Είστε όμως, πολύ ακομπλεξάριστη….

Ναι. Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να πληγωθούν από τέτοιες ρατσιστικές συμπεριφορές και σίγουρα όταν είσαι πιο μικρός ηλικιακά, είσαι και πιο «εύθραυστος» σε τέτοια σχόλια. Μεγαλώνοντας, δεν με αγγίζουν αυτά. Είμαι πιο δυνατή. Επίσης με χαροποιεί που πολλές γυναίκες έρχονται και μου λένε ότι παίρνουν θάρρος από τα λεγόμενά μου. Δεν είναι ανάγκη να είμαστε όλες αδύνατες για να βάλουμε τα μαγιό μας. Άλλωστε δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και ο καθένας έχει το κοινό του. Και η ομορφιά δεν είναι μία, αλλά πολλές.

Κοιτώντας τον εαυτό σας στον καθρέφτη, τι συμβουλή του δίνετε;

Θα μου έλεγα να μην φοβάμαι τόσο πολύ να κάνω και λάθη στη ζωή μου. Άλλωστε δεν μετανιώνω για όσα έχω κάνει γιατί ότι έκανα κάποτε, με τα τότε δεδομένα, ήταν και το σωστό. Επίσης θα μου έλεγα να ζω το εδώ και τώρα. Την στιγμή. Γιατί βλέπω ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Σας έχει γίνει ποτέ πρόταση να είστε κριτής σε κάποιο τηλεοπτικό σόου;

Ναι μου έχει γίνει στο παρελθόν. Γενικά έχω ασχοληθεί με τηλεοπτικές εκπομπές και στη Γαλλία και στην Ελλάδα. Ναι θα το δοκίμαζα ξανά το να βρεθώ σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή. Αν μου ταίριαζε το κόνσεπτ, ευχαρίστως.

Πηγή:Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Σ΄αγαπάω μεν αλλά: Οι πρωταγωνιστές απαντούν στο gossip-tv πότε και σε ποιον είπαν αυτή τη φράση

Μαριέλλα Σαββίδου: Ακομπλεξάριστη! Ποζάρει με μπικίνι και είναι υπέροχη!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός δέχτηκε το challenge να βγάλει το σουτιέν της μπροστά στην κάμερα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved