Άρης Μακρής: «Ζητώ με στόμφο και πυγμή από την Άννα Μαρία να βγει και να πει το όνομα»
Showbiz

Άρης Μακρής: «Ζητώ με στόμφο και πυγμή από την Άννα Μαρία να βγει και να πει το όνομα»

O Άρης Μακρής ξεκαθάρισε πως δεν είναι ο κακοποιητής της Άννας Μαρίας Βέλλη και μιλώντας στην κάμερα του Breakfast@star, κάλεσε την Άννα Μαρία Βέλλη να πάρει θέση δημόσια για το θέμα.

Αρχικά είπε: «Υπήρχε ο λόγος να βγω να πω την αλήθεια μου λόγω της διάστασης που πήρε όλο αυτό. Με έχει ρίξει ψυχολογικά. Έτρεμα, έχω υποστεί μεγάλη πίεση λόγω όλου αυτού. Δεν έχω λόγο να μιλήσω με την Άννα Μαρία.»!

Άρης Μακρής: «Δεν είμαι ο κακοποιητής της Βέλλη. Την προκαλώ να πει το όνομα. Μου φαίνεται ύποπτο»

arismakris_1629198375_2642229942163381265_373784409.jpg

Και πρόσθεσε: «Δε μπορώ να κινηθώ νομικά από τη στιγμή που δεν έχω κατηγορηθεί για τίποτα. Όλο αυτό υπάρχει σαν ένα σύννεφο γύρω από το όνομά μου. Δεν με έχει κατηγορήσει κανείς. Πως να κινηθώ νομικά; Έχω κουραστεί να φωτογραφίζομαι σε μια τέτοια κατάσταση. Πρέπει να ειπωθεί, είναι σωστό, όχι για μένα, για το θύμα. Πρέπει να δικαιωθεί το θύμα. Βγήκα να πω τη δική μου πλευρά, γιατί έπρεπε δυστυχώς, ενώ δεν είχα καμία όρεξη.»!

velli

Και συνέχισε λέγοντας: «Φοβάμαι ότι μου έχει δημιουργήσει ήδη πρόβλημα επαγγελματικά, για αυτόν τον λόγο έπρεπε να βγω να μιλήσω. Πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό. Δε θα βγω να ξαναπώ τίποτα. Βγήκα να πω ρητά και κατηγορηματικά ότι αν έχει κακοποιηθεί η Άννα Μαρία, δεν είμαι εγώ ο κακοποιητής της. Αν δεν ειπωθεί όνομα, δε θα ξαναασχοληθώ με αυτή την υπόθεση γιατί δεν μου ανήκει. Εγώ προκαλώ και παρακαλώ την ίδια να βγει να πει το όνομα. Αν με εξαιρέσει, καλώς, έχει φύγει η ρετσινιά από πάνω μου. Αν πει ότι είμαι εγώ, να πάρει τον δρόμο που αρμόζει η υπόθεση»!

arismakris_1614609293_2519847851791994850_373784409.jpg

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Τσιμτσιλή για Μακρή: «Αν νιώθει καθαρός, γιατί δεν κάνει μήνυση κατά παντός υπευθύνου...»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς για Μακρή - Βέλλη: «Yπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να σας τα πω»

«Ξέρω ποιος ήταν ο κακοποιητής της Άννας Μαρίας Βέλλη, ήμουν αυτόπτης μάρτυρας»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved