Προβοκάτσια στο Μαραθώνιο
G-Politics

Προβοκάτσια στο Μαραθώνιο

Πολλοί ξένοι θέλωντας να μάθουν πληροφορίες για τον μαραθώνιο που διεξήχθη στη χώρα μας πριν λίγες ημέρες επισκέπτονταν ,κατά λάθος,το site athensclassicmarathon.com. Για κακή μας τύχη όμως ένας Έλληνας βρέθηκε να γράψει σε αυτό όλα τα παράπονά του για την κατάσταση στη χώρα μας.

Σύμφωνα με το blog, προτρέπει τους ξένους, που θα ήθελαν να επισκεφτούν τη χώρα μας, να το ξανασκεφτούν διότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό καθεστώς δικτατορίας,Η ζητώντας παράλληλα τη συνδρομή των ξένων δυνάμεων ώστε να επιστρέψει και πάλι η δημοκρατία στη χώρα μας.

Κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα του κειμένου:

"Θα αναρωτιέστε ποιος έχει την ευθύνη για την χρεοκοπία της χώρας μας; Κανείς. Στην Ελλάδα κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την χρεοκοπία. Κανείς δεν έχει κατηγορηθεί, κανείς δεν έχει οδηγηθεί στην δικαιοσύνη. Κανείς. Σας είναι δύσκολο να το πιστέψετε; Διαβάστε εφημερίδες, δείτε τηλεόραση και θα καταλάβετε ότι η χρεοκοπία της χώρας μας παραμένει ‘ορφανή’.

Η Ελλάδα, η χώρα που γέννησε την δημοκρατία (και τον μαραθώνιο) έχει δικτατορία. Και όπως ακριβώς κάναμε κατά τη διάρκεια της επταετία 1967-1974, αυτό κάνουμε και τώρα: Σας ζητάμε να μην έρθετε στην Ελλάδα, μην επισκεφτείτε την Ελλάδα μέχρι να πέσει η δικτατορία, βοηθείστε μας να απελευθερωθούμε. Δεν χρειαζόμαστε τα λεφτά σας, πρώτα από όλα χρειαζόμαστε δημοκρατία. Σας ζητάμε να βοηθήσετε την Ελλάδα να γίνει και πάλι δημοκρατική χώρα."
Τουλάχιστον δεν ξέχασε να αναφέρει την κανονική διεύθυνση του site η οποία είναι athensclassicmarathon.gr

Πηγή: www.newsbomb.gr

www.newsbomb.gr/epistimi/story/probokatsia-sto-marathonio

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved