Συγκλονίζει η Elle Macpherson για τη μάχη της με το αλκοόλ: «Αν δεν ήμουν νηφάλια, δεν θα ήμουν εδώ»

Instagram / ellemacpherson

Models

Συγκλονίζει η Elle Macpherson για τη μάχη της με το αλκοόλ: «Αν δεν ήμουν νηφάλια, δεν θα ήμουν εδώ»

Η Elle Macpherson αποκάλυψε πως συνεχίζει να παρακολουθεί τις συναντήσεις των Ανώνυμων Αλκοολικών, παρόλο που αποφάσισε να απομακρυνθεί από το αλκοόλ εδώ και 20 χρόνια!

Το supermodel αποφάσισε να κόψει το ποτό λίγο πριν τα 40ά της γενέθλια και από τότε δουλεύει σκληρά για να διατηρήσει τη νηφαλιότητά της.

Ελ Μακφέρσον: Διαγνώστηκε με καρκίνο μαστού πριν από 7 χρόνια και αρνήθηκε τη χημειοθεραπεία

Photo-by-Elle-Macpherson-on-November-18-2023..jpg

Instagram / ellemacpherson

Με αυτή τη συγκλονιστική αποκάλυψη, η Elle Macpherson δείχνει πόσο αφοσιωμένη είναι στην υγεία και την ευεξία της, παραμένοντας σταθερή στις αποφάσεις της και δίνοντας το παράδειγμα σε πολλούς.

“Για να σας πω την αλήθεια… Ήθελα απλώς ένα διάλειμμα και ήταν μια φανταστική στιγμή για μένα να ασχοληθώ με πολλά πράγματα που δεν είχα τον χρόνο να εξετάσω” αποκάλυψε στην εκπομπή Fitzy & Wippa της Nova 96.9.

Photo-shared-by-Elle-Macpherson-on-March-11-2024-tagging-@louboutinworld-@anna_bromilow-@rosewoodvillamagna-@standstudio.official-and-@visvimwmv..jpg

Instagram / ellemacpherson

“Ήταν καταπληκτικό να γίνω νηφάλια και να παραμείνω νηφάλια. Ήταν το θεμέλιο όλης μου της ζωής, πραγματικά, γιατί χωρίς να είμαι νηφάλια, δεν θα ήμουν εδώ” συμπλήρωσε.

“Χθες πήγα σε μια συνάντηση, και ήταν πραγματικά αστείο, γιατί ένας από τους τύπους μιλούσε για το ότι στην αρχή ντρεπόταν να πηγαίνει στις συναντήσεις των ΑΑ, αλλά δεν ντρεπόταν να πέσει έξω από ένα νυχτερινό κέντρο ή να κατουρηθεί πάνω του” αποκάλυψε για ένα ανέκδοτο από μια πρόσφατη συνάντηση των ΑΑ που παρακολούθησε.

elle-(2).jpg

Instagram / ellemacpherson

“Έχουμε τέτοιες προκατασκευασμένες ιδέες για το πόσο φρικτή θα είναι η ζωή χωρίς αλκοόλ, και εγώ είμαι η ζωντανή απόδειξη ότι η ζωή μπορεί να είναι τόσο χαρούμενη και τόσο ελεύθερη και τόσο δυνατή”, συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Παρά τα… χιλιόμετρα στην πασαρέλα το τοπ μόντελ σωριάστηκε στο πεζοδρόμιο!

Ελ Μακφέρσον: Ο γιος της έγινε πιλότος!

Νέος έρωτας στη showbiz- Οι πρώτες κοινές διακοπές του ζευγαριού

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved