Οι διατροφικές συνήθειες της Έλλης Κοκκίνου
Η Έλλη Κοκκίνου είναι από τις γυναίκες που προσέχουν την εξωτερική τους εμφάνιση.
Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που κάνει ατασθαλίες, όπως τις ημέρες των γιορτών. «Έφαγα τρεις φορές γαλοπούλα με γέμιση από ρύζι και κάστανα, κουραμπιέδες και λίγα μελομακάρονα», αποκάλυψε στο people και συνέχισε για το μυστικό αποτοξίνωσης που ακολουθεί. «Φτιάχνω έναν συνδυασμό πράσινου τσαγιού με λουίζα. Το συγκεκριμένο ρόφημα δεν καίει λίπος, αλλά βοηθά στην αποβολή υγρών από τον οργανισμό».
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ