Βουγιουκλάκη: Τους το ανακοίνωσε λίγο πριν πεθάνει - Τι ζήτησε η Αλίκη όταν διαισθάνθηκε το τέλος
Back To the Future

Βουγιουκλάκη: Τους το ανακοίνωσε λίγο πριν πεθάνει - Τι ζήτησε η Αλίκη όταν διαισθάνθηκε το τέλος

Ήταν 23 Ιουλίου του 1996 όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη άφησε την τελευταία της πνοή, σκορπώντας θλίψη σε όλη την Ελλάδα. Η «Εθνική μας σταρ» πάλεψε γενναία με τον καρκίνο και έσβησε 3 ημέρες μετά από τα γενέθλιά της.

Την τελευταία επιθυμία της λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή στο ιατρικό κέντρο Αθηνών είχε αποκαλύψει το 2021 ο γιος της Γιάννης Παπαμιχαήλ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο ίδιος είχε μοιραστεί ένα σπάνιο βίντεο με την στο οποίο μιλάει ο προσωπικός φωτογράφος της Αλίκης, Κλεισθένης και περιγράφει την επιθυμία που είχε από το 1974 και για την οποία μιλούσε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Όταν η Αλίκη συνάντησε την Χλόη Λιάσκου και την έκανε να καταρρεύσει

vougiouklaki-2.jpg

Σύμφωνα με τον ίδιο, εκείνη ήθελε να τοποθετήσει ο ίδιος ανάμεσα στα χέρια της, όταν πεθάνει, την αγαπημένη της φωτογραφία με το μπλε καπέλο από την παράσταση της «Ωραίας μου Κυρίας» το 1974. Μια επιθυμία την οποία εξέφρασε για πρώτη φορά το 1974 και στις τελευταίες στιγμές της στο νοσοκομείο το καλοκαίρι του 1996.

Στη λεζάντα γράφει:

«Αυτό το πράγμα ήταν λιγάκι αστείο γιατί ξεκίνησε από το 1974, από το 1974 μου το ζητούσε αυτό. Επειδή η φωτογραφία της άρεσε πάρα πολύ έλεγε “αυτήν τη φωτογραφία όταν πεθάνω, θέλω να μου τη βάλεις στο φέρετρο μέσα, να την αγκαλιάσω” τόσο αγαπούσε αυτήν τη φωτογραφία. Και τις τελευταίες ημέρες μου το έλεγε μέσα στο νοσοκομείο και της έλεγα “μην λες σαχλαμάρες”. Τη μέρα που ήταν να γίνει η κηδεία και τα αδέλφια της και όλοι μου είπαν να τηρήσω την επιθυμία της».

Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/p/CRv3JXrl0AJ/

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Έτσι έκανε πρόταση γάμου στην Αλίκη- Ο διάλογος που έγινε στην ιστορία

15Αύγουστος: Το τάμα της Αλίκης στην Παναγιά & οι στιγμές κατάνυξης της Μενεγάκη στην Άνδρο

Αντώνης Βουγιουκλάκης: Throwback - Σε μασκέ πάρτι με την μελαχρινή τότε αδερφή του Αλίκη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved