Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η αποθέωση στο θέατρο, παρουσία της μητέρας του - Η τρυφερή φωτό τους
ndpphoto@gmail.com
Gossip Cam

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η αποθέωση στο θέατρο, παρουσία της μητέρας του - Η τρυφερή φωτό τους

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (22/6) στο Φεστιβάλ Αθηνών η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης παράστασης "Η αγαπημένη του κυρίου Λιν" σε σκηνοθεσία του κορυφαίου Βέλγου σκηνοθέτη Γκι Κασίερς, με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη επί σκηνής να καταχειροκροτείται από 500 και πλέον θεατές...

Όλα αυτά συνέβησαν στην κατάμεστη Αίθουσα Η της Πειραιώς 260 για τη συγκλονιστική του ερμηνεία πάνω στη διάσημη νουβέλα του Φίλιπ Κλοντέλ.

4+1 Έλληνες ηθοποιοί ποζάρουν για πρώτη φορά με τις μητέρες τους & οι φωτό είναι πολύ cute!

TOM_7239.jpg



Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σύστησε στο κοινό της Αθήνας ένα θέατρο χειροποίητο και αντισυμβατικό που αποθεώνει το περιεχόμενο έναντι της φόρμας.

Σε κλίμα συγκίνησης και εν μέσω εκλεκτών καλεσμένων, ακολούθησε η καθιερωμένη συζήτηση των δημιουργών της παράστασης με το κοινό, την οποία συντόνισε ο ομότιμος Καθηγητής του ΑΠΘ και κριτικός θεάτρου Σάββας Πατσαλίδης., παρουσία της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου Κατερίνας Ευαγγελάτου και του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Αστέριου Πελτέκη. Παρούσα και η μητέρα του αγαπημένου ηθοποιού η οποία είχε κάθε λόγο να καμαρώνει τον γιο της.

Η παράσταση που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές στο πρώτο της ανέβασμα στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζεται στην Αθήνα για ακόμα μερικές παραστάσεις.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved