Η βόλτα του Παύλου στην Αθήνα, η κεφάτη Κοκκίνου & η σικ Ιζαμπέλ Γκουλάρτ στη Μύκονο με το αγόρι της
Gossip Cam

Η βόλτα του Παύλου στην Αθήνα, η κεφάτη Κοκκίνου & η σικ Ιζαμπέλ Γκουλάρτ στη Μύκονο με το αγόρι της

Ο φακός του gossip-tv είναι... παντού και κατέγραψε τις προηγούμενες μέρες πολλούς επώνυμους σε διάφορες στιγμές τους... 

Όπως τον πρωτότοκο γιο του εκλιπόντα τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, τον Παύλο ο οποίος περπατούσε με στενό συνεργάτη του σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας κουβεντιάζοντας.

Ο Παύλος τον τελευταίο καιρό, ειδικά μετά τον θάνατο του πατέρα του, όλο και πιο συχνά ταξιδεύει στην Ελλάδα για τη διευθέτηση διαφόρων υποθέσεων που αφορούν στην οικογένειά του.

Σε άλλη... βόλτα του, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Έλλη Κοκκίνου στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται φέτος το καλοκαίρι να τραγουδάει. Μάλιστα δεν ήταν μόνη αλλά μαζί με την καλή της φίλη, την εικαστικό Caroline De Souza η οποία έδειξε να είναι και εκείνη σε μεγάλα κέφια εκείνο το βράδυ. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Τέλος, στη Μύκονο και συγκεκριμένα στα Ματογιάννια εμφανίστηκαν -επιτέλους- η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ με τον σύντροφό της Κέβιν Τραπ. Kαι λέμε επιτέλους γιατί το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται εδώ και καιρό στο νησί, όμως προτιμούσε την ησυχία και την ηρεμία του καταλύματος, μίας ιδιωτικής βίλας πάνω στη θάλασσα, για να περνούν τον χρόνο τους και όχι κοσμικότητες και βραδινές εξόδους. Σ' αυτήν τη μία και μοναδική εμφάνισή τους πάντως, η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ ήταν όπως πάντα πολύ σικάτη, φορώντας ένα απλό μαύρο φόρεμα που αναδείκνυε την τέλεια σιλουέτα της το οποίο είχε συνδυάσει με φλατ σανδάλια. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved