Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η νέα έξοδος με τον σύντροφό της Πύρρο και η στιλάτη εμφάνιση
Gossip Cam

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η νέα έξοδος με τον σύντροφό της Πύρρο και η στιλάτη εμφάνιση

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η αγαπημένη ντίβα του ελληνικού κινηματογράφου και της μουσικής σκηνής, συνεχίζει να μαγνητίζει τα βλέμματα με τις εμφανίσεις της, παρά το πέρασμα των χρόνων.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, την απαθανάτισε το βράδυ της Τρίτης 3 Σεπτέμβρη, σε μια νέα έξοδο με τον σύντροφό της, Πύρρο, σε γνωστό εστιατόριο και φυσικά οι δυο τους δεν κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητοι από τους θαμώνες.

Ακούραστη η Σαπουντζάκη: Τραγουδά στα 91 & ο σύντροφός της, Πύρρος την καμαρώνει-Αποκλειστικό βίντεο

zozo-(1).jpg

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη για άλλη μια φορά τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα ενώ όλοι μιλούσαν για την όρεξη που έχει για ζωή, στα 91 της χρόνια αλλά και για το στιλ της. Για την έξοδό της αυτή, επέλεξε ένα κομψό σύνολο που αναδείκνυε τη φινέτσα της, το οποίο συνδύασε με διάφορα αξεσουάρ και φυσικά ένα ωραίο καπέλο.

zozo-(4).jpg

Η σχέση της Ζωζώς Σαπουντζάκη με τον κ. Πύρρο είναι γνωστή εδώ και καιρό και οι δύο τους απαθανατίζονται συχνά μαζί. Εκείνος στέκεται πάντα διακριτικά δίπλα της και δεν έχει ποτέ εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητά της για προσωπικό όφελος, αποδεικνύοντας πως έχουν καταφέρει να χτίσουν μια πραγματική σχέση ζωής.

Διαβάστε επίσης:

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη πήγε θέατρο & ο Σεφερλής συγκινήθηκε: «Προκάλεσε δάκρυα σε ηθοποιούς & χορευτές»

Σπάνια φωτό: Η Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον Αλέξανδρο Ωνάση τον πρώτο καιρό της σχέσης τους

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Σπάνιο φωτογραφικό καρέ από τον δεύτερο γάμο της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved