NDP Photo Agency
Gossip Cam

Σπάνια φωτογραφικά καρέ: Η Αφροδίτη Λιάντου με τους γονείς της Εβελίνα Παπούλια και Γιώργο Λιάντο

Σε σπάνια κοινή εμφάνιση απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Αφροδίτη Λιάντου με τους γονείς του Εβελίνα Παπούλια και Γιώργο Λιάντο

Οι τρεις τους βρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας Buzzheart που στάθηκε και η αφορμή για να συνεργαστούν για πρώτη φορά μετά το διαζύγιό τους η Εβελίνα Παπούλια και ο Γιώργος Λιάντος.

Παπούλια: Μιλά για τη συνεργασία με τον πατέρα της κόρης της αλλά & και τις σχέσεις τους σήμερα

«Με τον Γιώργο πάντα ήμασταν φίλοι. Νιώσαμε πολύ άνετα αμέσως και είχε πολύ ενδιαφέρον που γνωρίσαμε ο ένας τον άλλον και πάνω στη δουλειά» είπε πρόσφατα σε συνέντευξή της η ηθοποιός, λίγες μόλις μέρες πριν την πρεμιέρα της ταινίας.

Η Αφροδίτη Λιάντου με τους γονείς της συμμετέχει επίσης στη συγκεκριμένη ταινία αφού τραγούδησε το intro κομμάτια της κινηματογραφικής παραγωγής.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Στην προβολή της ταινίας που φιλοξενήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου, στο πλευρό της Εβελίνας Παπούλια ήταν και ο σύντροφός της Σταύρος αλλά και πλήθος επωνύμων, ανάμεσά τους ο Κωστής Μαραβέγιας με τη σύζυγό του Τόνια Σωτηροπούλου, η Κατερίνα Τσάβαλου, ο Μίνως Μάτσας, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Melia Kreiling και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved