Αυτή είναι η πιο φαν Ελληνική οικογένεια στα social media!
Gossip Specials

Αυτή είναι η πιο φαν Ελληνική οικογένεια στα social media!

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Έχετε δει οικογένεια να διασκεδάζει τόσο πολύ όσο αυτή του Στέλιου Κρητικού με τα παιδιά του;

Σίγουρα δεν θα έχετε δει, ειδικά αν πρόκειται για μία παραδοσιακή Ελληνική οικογένεια με τέσσερα παιδιά που είναι πολύ δεμένα και ξέρουν πώς να χαίρονται τη ζωή.

Στέλιος Κρητικός στο gossip-tv: «Το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο είναι να… μην κρατάς μυστικό»

https://www.instagram.com/reel/C2kxr_GoNOw/

Γιατί το ασφαλές περιβάλλον όπου έχουν μεγαλώσει οι μεγαλύτεροι γιοι του ηθοποιού Στέλιου Κρητικού, ο Μιχαήλ-Άγγελος και Άρης που είναι το ίδιο όπου μεγαλώνουν τα δύο μικρότερα κορίτσια του, είναι η όαση όλων των μελών της οικογένειας. Μιας οικογένειας που με αγάπη, πίστη και σεβασμό του ενός προς τον άλλον, πορεύεται στη ζωή, μόνο που η συγκεκριμένη το κάνει και με πιο φαν τρόπο! Χορός, τραγούδι, χιούμορ και μπόλικη δόση τρέλας -με την καλή έννοια- είναι το καθημερινό... όρντινο της οικογένειας Κρητικού που από τον μεγαλύτερο μέχρι τον μικρότερο όχι μόνο σέβονται τον πιο σημαντικό θεσμό της ελληνικής κοινωνίας αλλά τον τιμούν με κάθε τρόπο. Και όλα αυτά σ' αυτούς τους ζοφερούς καιρούς που ζούμε και που κάποιοι επιμένουν να θέλουν να καταλύσουν την πραγματική έννοια της οικογένειας, που είναι το δέσιμο μεταξύ μητέρας, πατέρα και παιδιών!

https://www.instagram.com/reel/C2Ci4FPofZ6/

Ο Στέλιος Κρητικός και οι γιοι του μάλιστα είναι αυτό που συναντάμε πολύ συχνά στις ελληνικές οικογένειες και που οι πιο παλιοί περιέγραφαν με μία μικρή φράση: «Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» έλεγαν και ο μεγαλύτερος Μιχαήλ Άγγελος ήδη ακολουθεί καριέρα ηθοποιού, έχοντας παίξει σε πολλές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, κάνοντας συγχρόνως και καριέρα μοντέλου. Όσο για τον Άρη Κρητικό, σπουδάζει στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ και ακολουθεί κατά πόδας τα δύο πρότυπά του που δεν είναι άλλα από τον πατέρα του και τον μεγαλύτερο αδελφό του.

https://www.instagram.com/reel/CyteFnwIw9M/

Όσο για τις μικρές κόρες του Κόμισσα και Χριστίνα, έχουν λατρεία για τα αγόρια της οικογένειας και φυσικά είναι πάντα οι καλύτερες... συμπρωταγωνίστριες για τα βίντεο που ανεβαίνουν στον λογαριασμό του ευτυχή μπαμπά Στέλιου Κρητικού.

https://www.instagram.com/reel/CxiP2gOtn6P/

Ο ηθοποιός έχει κάθε λόγο να νιώθει υπερήφανος για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει, όχι μόνο γιατί καλύτερη παρέα από τους έξι τους δεν υπάρχει αλλά και γιατί οι κόποι του ίδιου και της γυναίκας του να περάσει στα παιδιά του την τόσο μεγάλη αξία της οικογένειας και τα ιδανικά της όχι μόνο δεν πήγαν χαμένοι αλλά κάθε μέρα που περνά αντιλαμβάνεται ότι η προσωπική αυτή ευτυχία του είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχει δημιουργήσει στον κόσμο, μακριά από θεατρικό σανίδι ή τηλεοπτικά πλατό.

https://www.instagram.com/reel/C0UmjgiLzS9/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved